luchttalent.nlVoor bedrijven

Mercurius Shipping Group

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.Contact

Wie zijn wij

De Mercurius Shipping Group is een cluster van bedrijven gespecialiseerd in de binnenvaart. Wij werken intensief samen met scheepvaartondernemers. Op onze schepen wordt het voordeel van werken met een kapitein-eigenaar gecombineerd met de zekerheid van een grote en professionele scheepvaartorganisatie. De kernwaarden van de filosofie van de Mercurius Shipping Group zijn ondernemersgeest, innovatie, synergie en durven te investeren.

Wat doen wij

Mercurius is gespecialiseerd in het roestvrijstalen segment van de tankvaart, maar ook gecoate tankers behoren tot onze vloot. Veel van deze schepen zijn afgebouwd op de eigen werf. De lading varieert van lichte tot zware chemie. Naast 16 tankschepen varen er onder de Mercurius vlag ook  15 containerschepen. Een aantal van deze schepen wordt ingezet door onze bevrachter MCT-Lucassen. Wij leggen de nadruk op gespecialiseerde schepen zoals kleinere containerschepen en de kraanschepen. 

Terug naar boven

Contact

Personeelszaken
Telefoon:078 - 619 43 42
E-mail:pz@mercurius-group.nl
Adres: Ringdijk 466C
3331 LKZWIJNDRECHT
Terug naar boven

Foto & Video

  • Mercurius Shipping Goup - kraanschip Mercurius Amsterdam

    Gebouwd door Mercurius Shipping Group uit Zwijndrecht.
  • Mercurius Shipping Group

    impressie