luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
Marktleider met 14 miljoen passagiers.
Meer over ons bedrijf
Werk jij mee aan onze dienstverlening en sfeer?
P&O Ferries als werkgever

Wie zijn wij

Werken bij P&O Ferries, is werken bij de marktleider in passagiers- en vrachtvervoer van en naar Groot-Brittannië. Als onderdeel van Dubai Ports World boogt P&O Ferries op 150 jaar ervaring in vervoer op zee. Onze vestigingen bevinden zich in Nederland, België, Frankrijk en Engeland, met als internationaal hoofdkantoor Dover. 

P&O North Sea Ferries BV te Europoort heeft meer dan 360 mensen in dienst. Vanuit Europoort is er een dagelijkse afvaart van een van onze cruiseferries, waaronder de Pride of Rotterdam. Met een lengte van meer dan 215 meter, behoort dit schip tot een van de grootste veerboten van Europa en biedt zij ruimte voor 546 hutten en 1360 passagiers. De rijstrookcapaciteit van 3.300 meter biedt plaats voor maar liefst 250 auto's en 400 vrachtvoertuigen.

Wat doen wij

Wij exploiteren een moderne vloot 17 schepen – waaronder de grootste cruiseferries van de Noordzee. Jaarlijks worden 14 miljoen passagiers, 2,5 miljoen auto’s en bussen en 2 miljoen vrachteenheden vervoerd.

Wij onderhouden als marktleider onder meer de routes Calais – Dover, Rotterdam (Europoort) – Hull en Zeebrugge – Hull. Jaarlijks worden 14 miljoen passagiers, 2,5 miljoen auto’s en bussen alsmede 2 miljoen vrachteenheden vervoerd. Inmiddels bestaat de Noordzee route Rotterdam / Europoort – Hull ruim 40 jaar.

Wat leer jij van ons

P&O Ferries biedt jou de kans om deel uit te maken van onze organisatie! Met vakkennis van meer dan 150 jaar, zijn wij de specialist als het gaat om vervoer op zee. Om alles in goede banen te kunnen leiden, is het belangrijk dat onze mensen veelzijdig zijn en houden van afwisselend werk.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

We zijn Engeland’s favoriete rederij (*) en bieden overtochten aan naar Frankrijk, België, Nederland en over de Ierse Zee. 
(*) verkozen door consumenten in de 2015 Globe Travel Awards


Om onze dienstverlening op dit hoge niveau te houden hebben we gemotiveerde en gekwalificeerde mensen nodig.
Terug naar boven

Contact

Human Resources
Terug naar boven

Foto & Video

  • Scheepstuigwerkkundige P&O Ferries

  • Wereldhavendagen 2015

    Dit jaar vindt de Wereldhavendagen plaats op 4, 5 en 6 september 2015 met het thema ‘De Droomhaven’.Maak kennis met de vele dromen in de Rotterdamse haven. Oude dromen die inmiddels zijn waargemaakt en nieuwe dromen vol beloften voor de toekomst. Ontdek er je eigen droom, en wie weet waar dat toe zal leiden! Wat je ook droomt, in Rotterdam kun je er werkelijkheid van maken. Make it happen!