luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Industrierecruiters

Branche: Intermediair, Industriële Dienstverlening
Technische vakgenoten helpen jou verder.
Meer over ons bedrijf
Direct aan de slag als technisch medewerker bij een bedrijf? Bel ons!
Industrierecruiters voor de haven

Wij hebben die nieuwe, uitdagende baan voor jou!

Industrierecruiters richt zich op de werving, selectie en plaatsing van Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Wij kennen jouw beroep als geen ander en begrijpen wat jij zoekt.

Wie zijn wij

Industrierecruiters is het werving- en selectiebureau dat zich heeft gespecialiseerd in het werven, selecteren en plaatsen van gekwalificeerd technisch personeel. Wij richten ons uitsluitend op de werving en selectie van Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Die wereld kennen wij als geen ander.

Industrierecruiters heeft namelijk inhoudelijke expertise over al deze werkgebieden en een enorm netwerk van bedrijven en gekwalificeerd technisch personeel. Optimale factoren voor een ideale match!

Wat doen wij

Industrierecruiters is er om gekwalificeerde technici zoals operators, engineers, technicians en veiligheidskundige die actief zijn in de industrie en een nieuwe uitdaging zoeken, aan een nieuwe baan te helpen. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in de industrie? Wil je ervaring opdoen in een andere fabriek met nieuwe processen? Of wil je doorgroeien naar een leidinggevende functie als bijvoorbeeld teamleider? Dan zit je bij ons goed!

4 Specialisaties
Wij werken vanuit vier verschillende specialisaties: Operator Recruiters, Engineer Recruiters, Maintenance Recruiters en Safety Recruiters.

Onze aanpak

Je hebt weinig tijd om zelf op zoek te gaan naar een passend bedrijf. Bovendien zijn veel bedrijven wel geïnteresseerd in gekwalificeerd technisch personeel, maar tonen ze geen vacatures op hun website. Wij zorgen dat je aan tafel komt bij de juiste bedrijven. En we willen je direct aan de slag laten gaan, dus geen detacheer- of uitzendconstructie.

Onze aanpak
 1. Wat zoek je? Wij horen graag welk ‘type’ bedrijf je zoekt. 
 2. We bespreken welke vacatures en bedrijven bij jou passen en geven je sollicitatietips.
 3. Wij leggen het contact voor je en sturen je CV door.
 4. Wij zorgen er voor dat je op korte termijn reactie krijgt van het bedrijf waar we je voorgesteld hebben. 
 5. Na afloop van je gesprek bij het bedrijf naar keuze evalueren we dit gesprek met jou en het bedrijf.
 6. Wil jij aan de slag gaan bij het bedrijf? Is het bedrijf enthousiast over jou? Dan hebben we een match!

Wij begrijpen wat jij zoekt

Industrierecruiters kent vrijwel alle industriële bedrijven. Van Maasvlakte/Europoort tot aan Moerdijk en Leiden. Industrierecruiters is opgezet door technische mensen met veel praktijkervaring in de verschillende vakgebieden. Je hebt dus geen contact met een intercedent of consultant maar met een vakgenoot die weet wat het beroep inhoudt en echt begrijpt wat je zoekt.


Persoonlijke ontwikkeling
Wil je jezelf verder ontwikkelen, dan kan dat via onze partner Safety & Medical Training. Dit bureau verzorgt cursussen en trainingen op het gebied van EHBO, VCA, NEN, ATEX en BHV in Spijkenisse.
Terug naar boven

Contact

Afdeling Recruitment
Telefoon:085 - 210 46 64
Adres: Hofweg 1
3208 LESPIJKENISSE
Terug naar boven

Foto & Video

 • Kans voor Operators met A diploma of B theorie certificaat!

 • Industrierecruiters voor bedrijven

  Industrierecruiters richt zich uitsluitend op de werving en selectie van Operators, Engineers, Maintenance Technicians en Veiligheidskundigen. Die wereld kennen wij als geen ander.
 • Solliciteren bij Industrierecruiters