luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

TEAM Terminal B.V.

Vacatures op Watertalent
Geen vacatures op Watertalent.nl
Branche

Carrière en vacatures?


Naast informatie over het bedrijf en wat het te bieden heeft als werkgever kun je hier gerelateerde vacatures of gekoppelde beroepen en opleidingen vinden.

Wie zijn wij

TEAM Terminal B.V. is een moderne, computergestuurde olie op- en overslagbedrijf in Europoort, met een aantal grote oliemaatschappijen als aandeelhouders.
Op de terminal wordt voornamelijk ruwe olie aangevoerd met tankers en via pijpleidingen. De olie wordt opgeslagen in tanks en via pijpleidingen verpompt naar verschillende afnemers in binnen- en buitenland.

Wat doen wij

Jaarlijks wordt 35 miljoen kubieke meter "ruwe olie" doorgezet, een kwart van de totale doorzet in het hele Europoortgebied. De ruwe olie is afkomstig uit landen zoals Saoedi-Arabie, Venezuela en Rusland. De olie wordt na ontvangst opgeslagen in 33 tanks, met een gezamenlijke opslagcapaciteit van 2.754.900 kubieke meter, en via pijpleidingen verpompt naar verschillende afnemers in binnen- en buitenland.

Wat leer jij van ons

Veiligheid staat bij TEAM Terminal vanzelfsprekend voorop. Lijfspreuk van elke medewerker is: 's avonds net zo gezond naar huis als we 's morgens gekomen zijn. Strenge veiligheidsprotocollen en een nauwe samenwerking met diverse brandweerkorpsen en beveiligingsbedrijven garandeert al jarenlang een veilige bedrijfsvoering. Zo werkt een team van specialisten in een modern, servicegericht logistiek centrum voor kwalitatieve dienstverlening in een veilige werkomgeving.
Terug naar boven

Foto & Video