luchttalent.nlVoor bedrijven

Easycrew

Branche: Intermediair
Samen gaan we op zoek naar de juiste baan voor jou! Het enige wat jij moet doen is het werk waar je goed in bent.
Ik zoek werk
Een internationale dienstverlener voor werving en selectie in de maritieme en technische sector
Ik zoek personeel
Wij linken technisch en maritiem personeel met bedrijven in de haven en industrie
Easycrew voor de haven en industrie

Vacatures in de maritieme en technische sector

Ben jij op zoek naar een functie op je lijf geschreven? Je hebt als maritieme of technische professional vaak bijzondere kennis en ervaring, maar je bent nu toe aan een nieuwe baan of een volgende stap in je carrière? Easycrew recruitment specialists helpen je graag verder.

Jij hebt kennis van zaken, Wij zijn goed in het vinden van werk en hebben alle contacten in ons maritieme netwerk, en Samen gaan we op zoek naar de juiste baan.

Bij ons staan jouw wensen centraal. Deze bespreken we tijdens een persoonlijke kennismaking samen met je CV.

Onze rol binnen de haven en industrie

We werken graag met een directe aanpak en communicatie. We geloven in kennis, focus en specialisme. We bieden oplossingen in vakgebieden als: engineering, metaal en techniek, overheidsinstellingen, maritiem onderwijs en nautisch werk. De functies lopen uiteen van Project Management, Inkoop, Verkoop, Field Service tot vaarbanen.

We staan klaar voor iedereen, van starter tot ervaren professional.


Mogen we kennis met je maken?

Wie zijn wij

Easycrew is een internationale dienstverlener voor de maritieme en technische sector. Wij geloven in kennis, focus en specialisme. Wij linken gemotiveerd en bekwaam personeel met liefde voor het vak. Wij varen onze eigen koers met veel passie en ervaring. Onze opdrachtgevers zijn actief in de scheepvaart en techniek.

Werving en selectie voor scheepvaart en techniek

Easycrew is gespecialiseerd in het linken van vakkundige kandidaten aan bedrijven in de maritieme en technische sector. Met andere woorden: wij willen jouw kwaliteiten matchen met openstaande vacatures. Vind je het moeilijk om zelf een baan te vinden in de technische of maritieme sector: wij helpen onze kandidaten graag verder!

Samen staan we sterk

Ook als er geen actuele en passende vacature voor onze kandidaten klaar ligt, gaat Easycrew actief voor je aan de slag. We zoeken die passende vacature binnen de bedrijven in ons netwerk. Samen staan we sterk. Wij helpen je met onze: marktkennis, sociale- en luistervaardigheden en administratieve structuur. Indien gewenst kun je ook met ons contact op nemen voor sollicitatietraining.

Het enige wat jij moet doen, is het werk waar je goed in bent.
Terug naar boven

Contact

Renee Diepenbrock
Partner
Telefoon:010 - 717 19 67
Adres: Lichtenauerlaan 102-120
3062 MEROTTERDAM
Terug naar boven

Foto & Video