luchttalent.nlVoor bedrijven

Joulz Energy Solutions B.V.

Dé hoogwaardige specialist op het gebied van het verduurzamen van elektriciteitsnetten en -stations.
Meer over ons bedrijf
De perfecte omgeving om je verder te ontwikkelen en praktische kennis te vergaren
Joulz als werkgever

Wie zijn wij

Als onderdeel van Stedin Groep is Joulz Energy Solutions dé hoogwaardige specialist op het gebied van het verduurzamen van elektriciteitsnetten en –stations. We ontwerpen, realiseren, beheren, onderhouden en voegen intelligentie aan het net toe. Om dit te kunnen, hebben we een totaalpakket aan producten en diensten op het gebied van en in de aangrenzende gebieden van complexe midden- en hoogspanning.

 

Onze oorsprong
We kennen grote delen van het Nederlandse elektriciteitsnet op ons duimpje, omdat onze mensen deze hebben aangelegd en al jarenlang onderhouden. Vanuit deze historie hebben we specialistische en hoogwaardige kennis van zowel bestaande als nieuwe energiesystemen, van ontwerp en engineering, van automatisering van netten, verbindingen en stations én van beheer en onderhoud van deze complexe netten.

Wat doen wij

Dit alles maakt dat we een strategische duurzame partner zijn voor onze klanten. Wij zien elektriciteit als een basisbehoefte van de samenleving. De kanteling van fossiele naar duurzame energie betekent dat elektriciteit niet alleen meer zorgt voor een veilig en comfortabel leven, maar ook voor een duurzamer bestaan.

 

Technisch vooruitstrevende oplossingen voor een betrouwbare, betaalbare en toekomstbestendige energievoorziening, daar staan we voor. Onze circa 650 medewerkers werken 24 uur per dag, dag in dag uit met enthousiasme aan die oplossingen om samen met onze klanten voorop te lopen in het verduurzamen van de energievoorziening. Waarbij wij hen helpen met de uitdagingen die onder andere deze energietransitie met zich meebrengt.

Wat leer jij van ons

De wereld van elektriciteit is flink in beweging. De achterliggende techniek wordt slimmer, de vraag naar duurzame energiebronnen groeit hard. Joulz Energy Solutions bevindt zich aan de voorkant van deze beweging: of het nu gaat om het aansluiten van complete windmolenparken of geschikt maken van het elektriciteitsnet voor teruglevering van energie. Wil jij in de keuken kijken bij een vooraanstaande technische dienstverlener?

 

Met een stage of afstudeeropdracht leer je ons bedrijf in de praktijk kennen. We hebben regelmatig plaats voor enthousiaste HBO- of WO-studenten. In een technische omgeving of bij onze stafdiensten (o.a. HRM, Finance, IT, en Communicatie). Als wij ook enthousiast zijn kun je rekenen op uitstekende begeleiding en een prima stagevergoeding. Daarnaast dragen de informele sfeer en grote collegialiteit binnen Joulz bij aan een vlot stage- of afstudeertraject.

 

Zit jij in je derde of vierde jaar van een MBO-opleiding met de richting middenkader voor engineering?
Elk half jaar bieden wij stageplaatsen aan op onze afdeling detailengineering. 

 

Volg jij een administratieve MBO- of HBO-opleiding in de richting bedrijfsadministratie of bedrijfseconomie?
We bieden een beperkt aantal stageplaatsen voor financieel-administratieve MBO’ers en HBO’ers.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Onze vakmensen zijn de belangrijkste assets van Joulz Energy Solutions. Zij zijn het immers die de belofte uitvoeren en waarmaken. De kracht van ons bedrijf schuilt in de kennis, competenties en ervaring van mensen en de passie voor het vak. Joulz Energy Solutions werkt aan projecten met eigen hoogwaardig opgeleide technische vakmensen. Daarom investeren we in het aantrekken, ontwikkelen en behouden van technisch en projectmanagement talent. We leiden mensen onder meer op bij onze bedrijfsschool en SA Academie (stationsautomatisering) en bieden een breed scala aan ontwikkelmogelijkheden.

 

We stimuleren onze vakmensen om met hart en ziel te staan voor hun vak, om hun kennis zowel in­  als extern te delen en om te innoveren. We willen een inspirerende en uitdagende omgeving voor de beste mensen in ons vakgebied bieden. We werken daarom ook actief aan een notering in de lijst van technische topwerkgevers.
Allround elektromonteur bij Joulz: doen, leren en doorgroeien
Werken bij Joulz is een leerzame ervaring
Jeffrey Nijveld had al ervaring als monteur elektra met enige ervaring in het combiwerk dus gas en water, toen hij in 2011 bij Joulz solliciteerde. ‘Mijn doel was allround elektromonteur worden. Toen ik een Joulz-busje zag rijden met de tekst ‘wij zoeken personeel’ heb ik meteen gereageerd. Ik kon snel aan de slag in het team Storing & Onderhoud. Een heel leerzame ervaring. Je wilt storingen zo snel mogelijk met elkaar oplossen, zodat de mensen snel weer elektra hebben.’ Jeffrey herinnert zich een storing onder barre winterse omstandighed...lees verder...
Terug naar boven

Contact

Pien de Roo
Mobiel:06 - 21 82 25 37
E-mail:pien.deroo@joulz.nl
Website:http://www.joulz.nl/nl
Adres: Zalmstraat 7a
3016 DSROTTERDAM
Terug naar boven

Foto & Video

  • Werken bij Joulz Energy Solutions als Monteur

    Hoe is het om bij Joulz Energy Solutions te werken als monteur in de hoogspanning? wat doe je, wat verdien je? collega Joep vertelt de mannen van Dumpert over zijn werk, waarin veiligheid voorop staat maar je ook veel vrijheid hebt en veel buiten werkt.
  • Engineer bij Joulz

  • Monteur bij Joulz

  • Wat doet Joulz Energy Solutions