luchttalent.nlVoor bedrijven

Havenwerk

Wie zijn wij

Veiligheid staat bij Havenwerk voorop!

Daarom zijn onze medewerkers vakkundig opgeleid inclusief een geldig VCA en alle voor hun werk benodigde certificaten. Met regelmatige toolbox meetings en een modern veiligheidsmanagement werken wij samen met klanten aan maximale veiligheid.

Werkkleding en benodigde PBM’s (persoonlijke beschermingsmiddelen) zijn altijd up to date.

Wat doen wij

Flexinuïteit in havens en industriële logistiek

U vindt onze vaklieden dagelijks in de havens en industriegebieden van Rotterdam, Amsterdam, Noord-Brabant, Moerdijk, Terneuzen en Vlissingen. Circa 100 medewerkers, grotendeels in vaste dienst, staan garant voor ervaring en betrouwbaarheid in onze service.

Havenwerk kan deze vaklieden 24/7 inzetten en is 24/7 bereikbaar. Havenwerk streeft naar langdurige relaties met medewerkers en opdrachtgevers, die kiezen voor flexibiliteit, continuïteit en kwaliteit. Die combinatie noemen wij Flexinuïteit.

Wat leer jij van ons

Operationele vaklieden van Havenwerk zijn flexibel qua werktijden en qua werkzaamheden. Havenwerk leidt medewerkers zo breed mogelijk op in de richting die zij zelf ook ambiëren. Hierdoor hebben wij bijvoorbeeld kraanmachinisten die het normaal vinden om die dag ook ander werk te doen. Of operators die goed met de heftruck overweg kunnen.

Als het voor jouw inzetbaarheid belangrijk is om een opleiding te volgen of over diploma’s of certificaten te beschikken, voorzien wij hierin. De kosten verdien je weer terug door meer verschillende soorten werk te kunnen uitvoeren. Voorbeelden van trainingen zijn:

  • VCA Basis, VCA, VOL
  • Veilig werken met de heftruck
  • TUG master
  • Hijsvaardigheden
  • Reachtruck chauffeur
  • BHV

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Havenwerk biedt uitzendwerk en vast werk. Wij zijn als gespecialiseerde dienstverlener altijd op zoek naar goede vaklieden voor flexibele inzet. Onze opdrachten variëren van lange tot korte periodes, van fulltime tot parttime en van dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten. Dat betekent dat je bereid bent flexibel te werken, veelal voor verschillende opdrachtgevers. Voordeel voor jou is dat jouw ervaring breder wordt.

Tevreden medewerkers zijn voor ons belangrijk. Dat betekent dat wij altijd rekening proberen te houden met jouw persoonlijke wensen en ambitie. Voor wat hoort wat. Meestal starten we met een uitzendovereenkomst, maar in geval van zeer ruime aantoonbare werkervaring, waar wij gegarandeerd werk voor hebben, kunnen we je misschien ook direct een contract aanbieden. Een deel van onze vaste medewerkers heeft beschikking over een lease-auto.

Terug naar boven

Foto & Video