luchttalent.nlVoor bedrijven

Otter-Westelaken

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie

Wie zijn wij

Otter-Westelaken is het technische uitzendbureau. Wij hebben tal van vacatures in de techniek en bemiddelen vaste en tijdelijke vakkrachten in de industrie, elektro- en installatietechniek en scheeps- en jachtbouw. Om onze technische vacatures te vervullen gelooft Otter-Westelaken in de spreuk ‘Hire character and train skill’. Met deze filosofie helpen wij monteurs, operators en techneuten die werk zoeken, met of zonder de juiste papieren, maar wel de juiste motivatie en ervaring.

Wat doen wij

Otter-Westelaken is het uitzendbureau voor technisch personeel. Wij bieden diensten als recruitment, detachering, werving en selectie. Wij maken de beste selectie voor tijdelijk personeel (uitzendkracht of detachering), denken met u mee in personeelsmanagement.

Wat leer jij van ons

Otter-Westelaken maakt de beste selectie door middel van specialistische recruitment skills. Doordat wij de markt kennen en een netwerk hebben van geschikte vakkrachten, kunnen wij u altijd helpen aan de uitzendkracht die u zoekt en bij uw bedrijf past.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Ben jij op zoek naar technische vacatures? Otter Westelaken is het technisch uitzendbureau wat op zoek is naar jou. Wij helpen de techneuten van de toekomst aan functies en banen bij vooraanstaande technische bedrijven over het hele land. Naast de technische vacatures kun je via Otter Westelaken ook werken aan je ontwikkeling door middel van cursussen en certificaten.
Terug naar boven

Foto & Video