luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

VCK Port Logistics

Branche: Luchtvracht, Logistieke diensten
 

Wie zijn wij

VCK Port Logistics is specialist in breakbulk en projectlading. Met onze state-of-the-art terminals staan we garant voor efficiënte op- en overslag. Gevestigd in de haven van Amsterdam beschikken we over 2 terminals met in totaal 8 ligplaatsen. Hiervan zijn er 3 compleet overdekt (one roof all weather concept). Beide terminals bieden directe multimodale verbindingen met het achterland van Europa. In combinatie met goed opgeleid personeel en een 24/7 mentaliteit zijn we de ideale partner voor het verzorgen en vereenvoudigen van uw complete logistiek. Dat doen we volledig transparant; in het hele logistieke proces hebben klanten real-time zicht op de verwerking van hun goederen.

Ons streven is het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit. Dat doen we door permanent te innoveren, met oog voor de wensen van onze klanten. Door onze aanpak zijn langdurige partnerships ontstaan. Met een aantal van onze relaties onderhouden we al meer dan 30 jaar goede betrekkingen. Onze focus ligt op veiligheid, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Ons netwerk is uitgebreid en robuust.

Wat doen wij

Kiest u voor VCK Port Logistics, dan kiest u voor een logistieke partner met 100 jaar ervaring en innovatievermogen. Ons bedrijf staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en efficiency. Als partner in contractlogistiek verzorgen wij uw complete logistiek en maken deze inzichtelijk. Daarbij houden we altijd één ding voor ogen: Simplifying logistics.

Om onze belofte waar te maken, beschikken we over deskundig en gepassioneerd personeel en over state-of-the art terminals die aan alle mogelijke vereisten van deze tijd voldoen als het gaat om opslag, overslag, value added services en transport.