luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Active Human Resources

Wie zijn wij

Als specialist bemiddelen wij al meer dan 20 jaar in banen voor elke sector en van elk niveau. Van werving en selectie in office functies, tot technisch werk, startersbanen en uitzendwerk. 

Ons team van ervaren intercedenten beschikt over de nodige kennis om jonge professionals met de juiste werkgevers te koppelen. Want alleen met een goede match, haal je in beide partijen het beste naar boven.

Wat doen wij

Active Office:
Active HR richt zich op de uitzending en de werving & selectie van medewerkers in het office segment. Daarbij kun je denken aan secretariële, administratieve en financiële dienstverlening. Dit geldt voor zowel parttime als vaste banen.


Active Techniek:
Onze ervaren intercedenten begeleiden je graag in jouw zoektocht naar de perfecte match. Wij kijken namelijk verder dan alleen werkervaring en diploma’s. Bij de selectie wordt ook gelet op de werksfeer en de cultuur binnen de organisatie.


Active Studenten:
Active HR is dé schakel tussen jong talent en bedrijven. Wij bemiddelen in starterfuncties voor young professionals, studie gerelateerde bijbanen en stages voor studenten. 


De Vakaturebank:
Omdat we de vraag snel met het aanbod willen koppelen, werkt Active HR binnen de industriële sector en banen op productieniveau nauw samen met de Vakaturebank. Zo kunnen wij gemakkelijker de juiste kandidaten selecteren en direct bemiddelen.

Terug naar boven

Contact

Amelie Wijkstra
Telefoon:010 - 280 70 05
Amy van Soldt
Telefoon:010 - 280 70 05