luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Wie zijn wij

Staytec People & Staytec Professionals

Staytec is de beste partner voor het verbinden van mens en werk. Door het inzetten van de kennis van onze branche specialisten realiseren wij de beste match tussen werk, werknemer en werkgever, zowel tijdelijk als vast, waarbij wij altijd in de buurt van onze klanten en medewerkers zijn. Onze kernwaarden zijn gedreven, betrouwbaar, professioneel en persoonlijk en deze waarden kenmerken ons in de dagelijkse omgang met collega’s, medewerkers en klanten. Onze accountmanagers en recruiters komen zelf uit het vakgebied waarin ze bemiddelen en zijn daarom voor onze klanten de beste gesprekspartner.


Binnen Staytec People zijn wij specialist in de branches elektrotechniek, werktuigbouw en de bouw. Wij bemiddelen de beste mensen op MBO en HBO niveau, zoals bijv. monteurs, bouwbegeleiders, uitvoerders en tekenaars. 
Binnen Staytec Professionals bemiddelen wij de beste mensen voor logistieke, commerciële en administratieve functies op MBO, HBO en WO niveau.

Wat mag u van ons verwachten

Staytec Professionals B.V. mag u zien als uw partner in het werven van het juiste personeel voor alle lagen binnen uw organisatie.

 

Wij verzorgen het werving & selectiebeleid en doen dit naar de wensen en behoeften van u. Het termijn van leveren, de intensiteit van de werving, de hoeveelheid gesprekken en het daarbij behorende proces zijn volledig door u te bepalen en in samenspraak met onze accountmanager komen we tot de oplossing.

Het waarmaken van onze kernwaarden staat en valt met communicatie. Wij achten de communicatie tussen beide partijen als meest belangrijke aspect in de samenwerking en u mag van ons eerlijke communicatie verwachten.

Ben jij een gedreven professional en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Dan ben je bij Staytec aan het juiste adres. Staytec is een technisch bureau, gespecialiseerd in het detacheren van vmbo, mbo en hbo opgeleide vakspecialisten in elektrotechniek en installatietechniek.


Onze opdrachtgevers zijn verspreid over heel Nederland en zoeken gekwalificeerde vakmensen zoals jij voor hun uitdagende banen en projecten.


Werken via Staytec betekent:

  • garantie op een baan;
  • goede arbeidsomstandigheden;
  • leuke collega's;
  • ambities realiseren;
  • een loopbaan op maat.

Persoonlijk contact

Wij vinden het belangrijk goed contact met iedereen te hebben. Door die onderling sterke binding zijn we op de hoogte van de wensen en de kwaliteiten van onze medewerkers en opdrachtgevers. Daardoor zijn we in staat snel een passende match te realiseren tussen onze medewerkers en een opdrachtgever.

Onze ervaren accountmanagers zijn branchespecialisten en weten welke kwaliteiten en diploma’s noodzakelijk zijn voor de diverse functies. Zij letten tijdens de bemiddeling onder meer op het benodigde profiel vanuit de opdrachtgever, maar ook op jouw wensen, kennis, kunde en ervaring.
Terug naar boven

Foto & Video