luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Prodex

Branche: Technische diensten
Gemotiveerde kandidaten, passend bij uw specifieke vraag.
Ik zoek technisch talent
De baan van je leven!
Ik zoek een leerbaan

Ik zoek technisch talent

Werken en opleiden in de techniek is sinds 2007 het specialisme van PRODEX. Werving en selectie, maatwerk in opleidingen en begeleiding van gemotiveerde en gekwalificeerde procesoperators en maintenance technici is ons vak. Onze inzet: de perfecte match en toegevoegde waarde.

PRODEX neemt alle lasten uit handen. Als u zorgt voor de leerwerkplekken, dan zorgen wij voor de gemotiveerde leerlingen. We nemen de volledige werving, selectie, opleiding, begeleiding, verzekering en uitbetaling van de leerlingen voor onze rekening. Goed om te weten, wij selecteren alleen talenten waarvan we zeker zijn dat profiel en achtergrond naadloos aansluiten bij uw specifieke vraag, eisen en wensen.

Een leerling monteur, technicus of operator is direct in uw bedrijf inzetbaar. Na afloop van het leerwerktraject kan de leerling door u in vaste dienst genomen worden.

U zult zich verbazen over het enthousiasme en de positieve ‘vibe’ die deze jongens en meiden meebrengen!

Ik zoek een leerbaan

Tijd om een vak te leren. Tijd om de dynamiek van de Rotterdamse haven te ontdekken en…… tijd om het beste van jezelf naar boven te halen. Pak ‘m beet een jaar of twee flink de beuk erin, want werken, leren én een diploma halen in twee jaar is een pittige uitdaging. Maar dan heb je ook wat, en niet te vergeten je kúnt ook wat. Je vindt het en krijgt het bij PRODEX.

 

LEREN, WERKEN EN VERDIENEN

  • 2 jaar werken en lekker verdienen
  • 2 jaar flink in de boeken en –letterlijk- werken aan je toekomst
  • Resultaat na 2 jaar: een algemeen erkend vakdiploma (o.a. Vapro B)
  • Grote kans op een vaste baan

Meer weten?

www.prodex.nl 

Telefoon 010-4277716
Succes Story: De eerste Maintenance Technician van Prodex
“Prodex zag mijn potentie als maintenance technician, 5 jaar later zitten we hier”
Hallo Stéphen, leuk dat je even de tijd voor ons vrij maakt om ons iets te vertellen over jouw verhaal bij Prodex. Wat deed je voordat je bij Prodex kwam en hoe kwam je bij maintenance terecht? Ik was hiervoor automonteur. Er kwam een reorganisatie binnen het bedrijf en ik moest met 74 andere collega’s eruit. Als automonteur zag ik geen doorgroeimogelijkheden en dus ging ik verder kijken. Ik dacht: ik heb papieren in de techniek, ik kan sleutelen en ik ben niet te beroerd om opnieuw de boeken in te duiken. Zo kwam ik uit bij Prodex. Eigenlijk had ik proces...lees verder...