luchttalent.nlVoor bedrijven

MPS

Branche: Logistieke diensten

Wie zijn wij

MPS is gespecialiseerd in het detacheren, uitzenden, werven en selecteren van vakbekwaam, betrouwbaar en ervaren personeel. Als onderdeel van Peinemann zijn wij opgericht in 1998. Sinds 2017 maakt MPS echter als zelfstandige organisatie geen deel meer uit van de Peinemann groep. Alle werkzaamheden verzorgen wij ‘inhouse’: van het werven en selecteren van geschikte kandidaten tot het verwerken van de salarisadministratie. MPS is lid van de Nederlandse Bond van Bemiddelingsen Uitzendondernemingen (NBBU), NEN-4400 gecertificeerd en in het bezit van een VCU-certificaat.


Altijd een persoonlijke kennismaking
Door optimale aandacht voor ‘de juiste persoon op de juiste plek’ helpen wij bedrijven met gemotiveerde mensen die wij selecteren op basis van vakkennis, ervaring en brede inzetbaarheid. Met iedere kandidaat maken we altijd eerst kennis in een uitgebreid persoonlijk gesprek en bespreken we de verwachtingen over en weer. Vanaf het allereerste moment zijn wij graag open, eerlijk en transparant.

Wat doen wij

Wij richten ons op logistieke, technische, administratieve en operationele functies in de bouw, haven en industrie. Momenteel werken er tussen de 80 en 100 mensen via MPS; we hebben de ambitie om dit in de nabije toekomst verder uit te breiden. Een derde van het personeelsbestand is bij ons in vaste dienst – iets wat op termijn tot de mogelijkheden behoort, bij gebleken geschiktheid. Onze mensen werken aan diverse projecten. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld de bemanning van de transportafdeling van een bedrijf in de anodenproductie en bieden wij personele ondersteuning bij fabriekstops in de petrochemie.


Gecertificeerd opleidingsinstituut
Naast personele dienstverlening beschikt MPS over een eigen gecertificeerd opleidingsinstituut met een landelijke dekking en een veelzijdig aanbod aan (veiligheids)opleidingen. Vakbekwame docenten met ruime praktijkervaring en een hoog veiligheidsbewustzijn verzorgen de opleidingen, zowel voor ons eigen personeel als voor externe organisaties.

Wat leer jij van ons

Aan opleiding en training besteden wij maximale aandacht. In ons eigen opleidingsinstituut kun je bijvoorbeeld je VCA en BHV behalen, maar ook een heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat en andere certificaten op het gebied van veiligheid en het bedienen van machines. Verder is MPS geaccrediteerd om onder andere SOG-erkende opleidingen te verzorgen, die nodig zijn op (petro)chemische fabrieken zoals Shell, Esso en BP. Wat je verder bij ons leert is de waarde en kracht van het persoonlijke contact. Wij nemen niet alleen ruim de tijd voor ons allereerste kennismakingsgesprek, maar voeren ook tussentijds (spiegelende) gesprekken. Wat zou jij het allerliefst willen doen? Waar gaat jouw hart sneller van kloppen? Wat wilde je altijd al worden toen je kind was? Zo leer jij ook jezelf beter kennen en dat is waar wij het voor doen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Ons uitgangspunt is dat iedereen een kans verdient om aan zijn leven en aan zijn carrière te werken; zolang je dat zelf oprecht wilt en er alles aan doet. En met het juiste arbeidsethos kom je een heel eind bij MPS: op tijd je bed uit, doorzetten als het even anders gaat dan verwacht en begrijpen wat wel en wat niet kan op de werkplek. Wij worden er altijd blij van als wij mensen succesvol in verbinding kunnen brengen met elkaar. Als wij bedrijven kunnen helpen met gemotiveerde medewerkers en als wij ervoor kunnen zorgen dat iemand kan doen wat hij of zij altijd al had willen doen.

Terug naar boven

Foto & Video