luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
Wij zoeken de beste werkplekken voor operators, monteurs, office en leerlingen!
Wat doet Terminal Recruiters?
Bij Terminal Recruiters staat persoonlijk contact voorop. Wij zijn 24/7 bereikbaar en zoeken de juiste match tussen jou en je toekomstige werkgever.
Waarom werken via Terminal Recruiters?

Wij selecteren op karakter!

Je wilt doorgroeien in de techniek en geen moment stilstaan. De werkgevers van Terminal Recruiters bieden stuk voor stuk ontwikkelingspotentieel, zodat je ook over 5 of 10 jaar nog steeds uitdaging hebt!

Wie zijn wij

Terminal Recruiters is specialist in het koppelen van gedreven personeel aan de juiste werkgever. Wij zijn doorlopend op zoek naar ervaren operators en verladers, maintenance technici, terminal professionals en zeker ook naar leerlingen met technisch talent die met perfecte opleidingstrajecten zorgen voor een uitgebalanceerde toekomst in de haven en havenindustrie.

Bekijk ook de LinkedIn pagina en de website van Terminal Recruiters.

Wat doen wij

Het is onze uitdaging om voor jou een bedrijf te vinden dat past bij jouw karakter en specialisatie. Het valt immers niet mee om in het oerwoud van vacatures precies de juiste aanbieding te vinden. Terminal Recruiters heeft de ervaring én het netwerk om ervoor te zorgen dat je terecht komt bij de juiste bedrijven in haven, industrie en techniek. Klikken jullie? Dan kun je snel aan de slag!

 

Wij hebben jaren ervaring met Terminal-werkzaamheden, zowel operationeel als op kantoor, van Rotterdam tot aan Antwerpen en Amsterdam. Daardoor kennen wij deze wereld als geen ander en weten wij wat jij zoekt. Dit realiseren we door 24/7 top service en dienstverlening te bieden die 100% betrouwbaar is. Jij hebt de baan die je zocht, de werkgever de juiste kandidaat.

Wat leer jij van ons

Bij Terminal Recruiters bieden we je perfecte leerwerktrajecten en daarmee technici en operators voor nu en voor de toekomst. Tijdens het leerwerktraject ontwikkelt de leerling zich tot vakvolwassen medewerker. Terminal Recruiters zorgt voor de opleiding en begeleidt de leerling procesoperator en maintenance naar het diploma.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Terminal Recruiters is altijd opzoek naar nieuwe mensen. Of je nu al jaren ervaring hebt in een Terminalfunctie of net komt kijken in deze moderne en innoverende wereld. Wij streven naar een goede mix aan werknemers in de haven en industrie. Nieuwe talenten en vakvolwassen mensen vullen elkaar immers erg goed aan. Doordat wij de havenwereld als geen ander kennen, weten wij dat jij daar het verschil kan maken. Daarbij helpen wij je graag!