luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Inspectorate

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie

Wie zijn wij

Inspectorate biedt 24 uur per dag, 365 dagen per jaar onafhankelijke inspectie-, bemonstering- en analysediensten. Met meer dan 150 jaar ervaring hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd. Wij blijven deze verbeteren door onafhankelijkheid en technische expertise in de olie-, gas- en petrochemische industrie. Het netwerk van laboratoria biedt nauwkeurige en analytische testen volgens internationaal erkende normen. Sinds 2010 is Inspectorate onderdeel van Bureau Veritas. 

Wat doen wij

Wij bieden service van wereldklasse en ondersteuning bij elke belangrijk laad-, los- en STS-locatie. Met een uitgebreid netwerk van laboratoria en deskundige inspecteurs en technici, is Inspectorate in staat om betrouwbare kwaliteits- en kwantiteitsbepalingen te bieden.

Professionele inspectiediensten zijn cruciaal wanneer de eigendom van goederen wordt overdragen tussen kopers, verkopers en handelaren. Om te helpen bij een naadloze overgang heeft Inspectorate hoog opgeleide professionals op allerlei belangrijke doorvoer- en handelslocaties. Met de steun van ons uitgebreide netwerk van onafhankelijke laboratoria zijn we in staat om certificaten aan te bieden die worden vertrouwd op hun integriteit door alle contractpartijen. 

Wat leer jij van ons

De ultramoderne faciliteiten van Inspectorate zijn de thuisbasis van de nieuwste analytische apparatuur. Deze worden bemand door hoog opgeleide technici, die nauwkeurige resultaten leveren aan belangrijk spelers in de sector. Onze laboratoria zijn continu bezig met verbeteringen om ervoor te zorgen dat we consistent de beste praktijken bereiken. Bij Inspectorate kom je dus terecht in een professionele omgeving met een internationaal accent. 

Terug naar boven

Contact

Hannie van der Linden
Human Resources Manager
Telefoon:010 - 231 30 25
Adres: Petroleumweg 30
3196KDROTTERDAM
Carolien Germeys
HR Officer
Telefoon:+32 35 46 08 88
Adres: Romeynsweel 14
2030ANTWERPEN
Terug naar boven

Foto & Video

  • Inspectorate - Bureau Veritas Oil & Petrochemicals