luchttalent.nlVoor bedrijven

A-Safe

Wie zijn wij

Wij zijn wereldwijd de eerste fabrikant die gespecialiseerd is in kunststof aanrijdbeveiligingen en magazijnbeschermingen. Ons bedrijf werd in 1984 in Halifax in Engeland opgericht. Onze speciaal ontwikkelde producten bieden uitstekende bescherming, unieke voordelen en enorme kostenbesparingen op de lange termijn. 

Wij zijn toonaangevend in onderzoek en ontwikkeling van product- en procesinnovatie in de aanrijdbeveiligingsindustrie. Wij garanderen u het beste productaanbod op de markt.Omdat wij onze producten zelf ontwikkelen, fabriceren, produceren, testen en distribueren kunnen wij de kwaliteit ervan garanderen.

Wat doen wij

A-SAFE kunststof aanrijdbeveiligingen combineren flexibiliteit met ongeëvenaarde sterkte waarmee mens, materiaal en materieel worden beschermd.

A-SAFE is uitvinder en fabrikant van het eerste flexibele aanrijdbeveiliging systeem ter wereld dat van kunststof gemaakt wordt. Onze aanrijdbeveiligingen bieden optimale bescherming en blijvende kostenbesparingen. Door producten te testen op de eigen testinstallatie kan A-SAFE hoge kwaliteit garanderen.

Wij zijn de voorkeursleverancier van aanrijdbeveiligingsystemen voor de werkomgeving.  Wij hebben een fantastisch adviserend team en de installatie van uw A-SAFE-systeem wordt met finesse en deskundigheid door onze projectmanagers begeleid. U ziet A-SAFE-producten in allerhande werkomgevingen, zoals de luchtvaart, voedingswarenindustrie, autoindustrie, faramaceutische bedrijven, distributiecentra en magazijnen. Wij zijn met recht trots op het feit dat wij grote bedrijven als klanten hebben.

Topbedrijven zoals Nestlé, VW Group, Coca-Cola, de luchthaven Heathrow, Kimberly-Clark, Morrisons, DHL, Jaguar Land Rover, Smurfit Kappa, McCains en BMW,  allen tevreden en terugkerende klanten.