luchttalent.nlVoor bedrijven

Ascom

Wie zijn wij

Ascom is een internationale aanbieder van ICT-oplossingen en mobiele werkstroomsystemen voor de gezondheidszorg. De visie van Ascom is erop gericht om het gat in de digitale informatievoorziening te dichten en optimale beslissingen mogelijk te maken – overal en altijd. De missie van Ascom is missiekritische, realtime oplossingen te bieden voor zeer mobiele, ad hoc- en tijdgevoelige omgevingen. Ascom gebruikt zijn unieke product- en systeemportfolio en kennis van softwarearchitectuur om integratie- en mobilisatieoplossingen te creëren die voor soepele, complete en efficiënte werkstromen zorgen in zowel de gezondheidszorg als de sectoren industrie, beveiliging en de detailhandel.

Ascom, waarvan het hoofdkantoor in Baar (Zwitserland) is gevestigd, heeft dochterondernemingen in 15 landen en telt wereldwijd zo'n 1.200 medewerkers. Ascoms aandelen op naam (ASCN) zijn genoteerd aan de SIX Swiss Exchange in Zürich.

Wat doen wij

Ascom is sterk vertegenwoordigd op de internationale markt en heeft een trouwe kring van zeer gerespecteerde klanten. Dankzij de degelijke, beproefde producten, technologie en servicecapaciteiten en een fantastisch team van unieke experts op het gebied van informatie-, communicatie- en workflow-technologie, met een focus op gezondheidszorg, heeft Ascom een uitstekende positie verworven als leverancier van uitgebreide oplossingen binnen de zorg-ICT, industrie, detailhandel en beveiligingssector wereldwijd.