luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Kloosterboer

Branche: Logistieke diensten

Wie zijn wij

Kloosterboer is een financieel sterk en onafhankelijk familiebedrijf, met haar oorsprong in 1925. Ruim 4.700.000 m3 aan koel- en vriescapaciteit maakt Kloosterboer toonaangevend in de logistieke dienstverlening voor temperatuur gecontroleerde voedselproducten (o.a. vis, vlees, fruit, vruchtensappen- en concentraten, zuivel en aardappelproducten) in West-Europa. Wij zijn gespecialiseerd in opslag, stuwadoren, logistiek, douaneafhandeling en logistieke IT-oplossingen.

Met ruim zeshonderdvijftig medewerkers, negen locaties in Nederland en zes in het buitenland, 90 jaar ervaring en een internationaal netwerk zijn wij in staat om alle logistieke vraagstukken te beantwoorden.

De missie van Kloosterboer 
Kloosterboer biedt een duurzaam en innovatief logistiek dienstenpakket in de supply chain van geconditioneerde voedselproducten om zo aanzienlijke operationele en financiële prestatieverbeteringen te realiseren voor haar B2B klanten.

Wat doen wij

Kloosterboer biedt haar klanten een flexibele, transparante en onafhankelijke logistieke en supply chain dienstverlening. Hierbij staat het ontzorgen van haar klanten en het optimaliseren van de supply chain van A tot Z voorop. Logistieke specialisten treden op als sparring partner om de regie van de supply chain over te nemen en verder te optimaliseren in zowel financiële als operationele zin. 

Kloosterboer heeft de beschikking over en toegang tot het complete pakket aan logistieke middelen, resources en mensen om de optimale logistieke partner te zijn. 

Door het adequaat inspelen op de logistieke behoeften van de klant kan Kloosterboer geïntegreerde en vrieshuis onafhankelijke oplossingen aanbieden.

Wat leer jij van ons

Wij willen onze medewerkers in hun ontwikkeling stimuleren. Dat doen we door ze te ondersteunen met opleidings- en trainingsmogelijkheden. De juiste opleiding kan ondersteuning in de huidige functie bieden en voorbereiden op een volgende functie in de organisatie. Naast scholing bieden we ook ruimte voor groei en ontplooiing.

Onze interne opleider verzorgt de volgende trainingen/opleidingen op locatie; heftruckopleiding, reachstacker, terminaltrekker, HACCP en veilig werken op hoogte met valbeveiliging. Deze zijn afgestemd op de dagelijkse werkzaamheden en situaties.

Heb jij onlangs je HBO of WO opleiding succesvol afgerond (bij voorkeur logistiek of economie)? Dan kan je bij Kloosterboer als trainee werken om opgeleid te worden als een volwaardig logistieke professional.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Werken bij Kloosterboer betekent werken in een internationaal bedrijf met een zeer prettige werksfeer. We bieden je een compleet arbeidsvoorwaardenpakket dat volgens de wet- en regelgeving in het desbetreffende land geldt. Bij de vacatures vind je de arbeidsvoorwaarden die op de functie van toepassing zijn.

Voor onze Nederlandse vestigingen geldt: 28 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, premievrije WIA-verzekering, premievrije ANW-verzekering, studieregeling, cafetariasysteem, een collectieve ziektekostenverzekering en een doorlopend pc-privé project. Met onze collectieve fitnessregeling stimuleren we onze werknemers om zich fysiek te ontwikkelen.

Terug naar boven

Foto & Video

  • Kloosterboer

    impressie
  • Kloosterboer

    impressie
  • Kloosterboer

    impressie