luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVoor bedrijven

Hellmann Worldwide Logistics

Branche: Logistieke diensten

Wie zijn wij

Hellmann Worldwide Logistics werd opgericht in 1871 door Carl Heinrich Hellmann, die met paard en wagen pakketjes rondbracht door de stad Osnabrueck in Noord-Duitsland. Tegenwoordig is Hellmann Worldwide Logistics een internationale logistieke dienstverlener met meer dan 19.500 werknemers wereldwijd in ca. 437 branches, gevestigd in 162 landen. Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij luchtvrachten, zeevrachten, wegvervoer en Contract Logistics.

Wat doen wij

Hellmann Worldwide Logistics streeft er naar een wereldwijde pionier te blijven in logistieke services. In de business unit Sea Freight stellen onze jarenlange samenwerkingsverbanden met alle grote redeijen en ons wereldwijde netwerk ons in staat om betrouwbare transportoplossingen te bieden op alle oceanen ter wereld. Wij verzenden volledige containerladingen naar hun eindbestemming en regelen de inklaring, exacte verzenddocumentatie en de volledige afhandeling van importgoederen. 

Daarnaast creëert Hellmann Logistics logistieke concepten en optimaliseren wij logistieke processen in de business unit Contract Logistics. In de business unit Airfreight bieden wij betrouwbare luchtvrachtservices voor alle zendingen met een hoge prioriteit, geheel volgens de behoeften van de klant. Wij vervoeren o.a. containers, zware ladingen en gevaarlijke goederen door de lucht, maar ook producten uit de gezondheidszorg, en voeding maken deel uit van ons portfolio.
Terug naar boven

Foto & Video

 • Hellmann Worldwide Logistics

  impressie
 • Hellmann Worldwide Logistics

  impressie
 • Hellmann Worldwide Logistics

  impressie
 • Hellmann Worldwide Logistics

  impressie
 • Hellmann Worldwide Logistics

  impressie