luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Rosen Europe B.V.

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie
 

Wie zijn wij

Ruim vijfendertig jaar geleden begon Hermann Rosen in het Duitse Lingen zijn high-tech inspectiebedrijf voor pijpleidingen. In die periode ontwikkelde het nog kleine bedrijf een intelligent product dat pijpleidingen van binnenuit kan schoonmaken en inspecteren op roestvorming, haarscheurtjes of lekken. Deze zogenoemde ‘PIG’ (Pipeline Inspection Gauge) wordt meegevoerd met het product dat door de pijpleiding loopt. Onderweg registreren sensoren de onvolkomenheden. Met dit product boekte ROSEN succes en groeide het bedrijf in de twee decennia die volgden uit tot wereldmarktleider. Tegenwoordig worden niet alleen pijpleidingen geïnspecteerd, maar ook complete olie- en gasterminals, raffinaderijen en alle infrastructuur er omheen. Tevens heeft ROSEN een divisie gespecialiseerd in het volledige Integrity Management, dat zich baseert op de inspectieresultaten.

Inmiddels telt ROSEN ruim 3000 medewerkers met vestigingen in tientallen landen wereldwijd waaronder Rotterdam en Oldenzaal. ROSEN heeft de ambitie om de komende jaren verder te groeien en haar positie als wereldmarktleider te verstevigen.

Wat doen wij

Het is onze doelstelling om 's werelds meest competitieve leverancier te zijn van een breed scala aan producten en diensten, vooral rond de integriteitscontext van olie- en gaspijpleidingen, fabrieks- en infrastructuurfaciliteiten, enz.

Onze serviceportfolio omvat inspectie en integriteit, evenals onderzoeks- en ontwikkelingsoplossingen. Nauwkeurige inspectiegegevens zijn de sleutel voor de integriteit van industriële activa. We hebben tientallen jaren ervaring en hebben miljarden meters pijpleiding geïnspecteerd. We kijken continu vooruit en spelen in op de toekomstige behoeften van de markt en investeren enorm in onze R&D activiteiten. ROSEN Europe B.V. staat voor innovatie, inzet, communicatie, integriteit en vertrouwen. 

Wat leer jij van ons

Wij zijn een familiebedrijf en zien onszelf als een zeer toegewijd team. Onze groei resulteert in kansen voor elke werknemer wereldwijd om zich verder te ontwikkelen en om persoonlijke doelen binnen de organisatie te bereiken. Dit omvat o.a. het trainen, coachen en ontwikkelen van onze medewerkers in eigen huis.

Als je op zoek bent naar een uitdaging en je carrière verder wilt ontwikkelen, dan is ROSEN een perfecte werkgever voor je. Als ROSEN-medewerker heb je veel mogelijkheden om met ons mee te groeien en je professionele en persoonlijke vaardigheden te verbeteren. Als je talent hebt, hard werkt en resultaten kunt laten zien, dan biedt ROSEN jou de doorgroeimogelijkheden die je verdient.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

ROSEN is continu op zoek naar nieuwe medewerkers die zich voor langere tijd aan het bedrijf willen binden. De service die ROSEN levert valt en staat met de mensen die het uitvoeren, dat maakt jou tot de meest waardevolle schakel in onze dienstverlening. Om jouw carrière te ondersteunen, investeren wij veel in opleidingen en trainingen zodat je optimaal uitgedaagd wordt en ingezet kunt worden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe (technische) uitdaging, werk je graag samen in een team en houd je van aanpakken dan is ROSEN wellicht een interessante werkgever voor je.

Op dit moment zijn wij met name op zoek naar Field Service Technicians en Data Analisten.

Terug naar boven

Contact

Lisa Windhager
Talent Aquisition Specialist, HR
Telefoon:0541 - 67 14 79
Mobiel:06 - 22 83 17 71
Terug naar boven

Foto & Video

  • Introduction to the ROSEN Group

  • Rosen Europe B.V.

    impressie
  • Rosen Europe B.V.

    impressie
  • Rosen Europe B.V.

    impressie