luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

MariFlex Group

Wie zijn wij

MariFlex is ontstaan in 2004 uit de fusie tussen Mariclean en Marflex Tanker Services. Wij opereren wereldwijd en bieden services zoals liquid cargo handling, ship-to-ship transfers en zogenaamde specials, gericht op de behoefte van de klant. In Nederland en België worden we ook veel ingehuurd door grotere agentschappen. Sinds 2008 hebben wij een eigen kraanboot, speciaal ontworpen en toegerust op het verladen van installaties en uitrusting. Deze zetten wij tevens in voor derden.

Wat doen wij

De MariFlex Groep houdt zich al jaren bezig met dienstverlening aan liquid cargoschepen in havens wereldwijd, met de haven van Rotterdam als thuisbasis. Sinds 2006 zijn wij innovatief bezig met de ontwikkeling van eigen pompen en explosieveilige diesel-hydraulische powerpacks.

Onze diensten bestaan veelal uit specialistische handelingen. Bij ship-to-ship transfers zetten wij bijvoorbeeld mensen in die opgeleid en bevoegd zijn om de aanmeermanoeuvre uit te voeren. Er is wereldwijd maar een beperkt aantal mensen dat daarvoor gekwalificeerd is.

Naast diensten leveren we ook apparatuur, uiteenlopend van pompen, slangen en filters tot compacte, explosieveilige diesel-hydraulische powerpacks, brandblusinstallaties en transportabele IG en N2 generatoren voor brandpreventie bij ontvlambare cargo. Door de jaren heen hebben we op aanvraag van klanten veel maatwerkinstallaties gemaakt die later uitgroeiden tot de standaard. We zorgen er hiermee altijd voor dat we de klant van dienst kunnen zijn.

Terug naar boven

Contact

Cor van Hoeven
Telefoon:010 - 434 44 45
Website:http://www.mariflex.net