luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Mateck Onderhoud & Services

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie

Wie zijn wij

Mateck Services B.V. is als technisch werkbedrijf lid van de Metaalunie en operationeel onder de CAO Metaal en Techniek. Mateck Onderhoud Services, één van de handelsnamen, is dé juiste keuze op het gebied van projectondersteuning, onderhoud en het aannemen van werkzaamheden.

Wij werken met gedreven medewerkers welke bij ons een vast dienstverband hebben. Zij zijn in principe niet voor overname beschikbaar, maar zetten hun bewezen kennis en ervaring graag voor u in! Daarnaast werken wij frequent met vakbekwame ZZP’ers, welke wij inhuren volgens de meest actuele regelgeving. U blijft gevrijwaard van aansprakelijkheid én u weet zeker dat de klus wordt geklaard!

Wat doen wij

Onze medewerkers zijn inzetbaar in verschillende disciplines en kunnen vrijwel direct voor u aan de slag! Personeel van Mateck Onderhoud Services legt geen beslag op uw middelen en is volledig voorzien van een ruim assortiment gereedschap, PBM’s én kwalitatief hoogwaardige bedrijfskleding volgens de geldende voorschriften en normen. Onze logistieke afdeling draagt, vanuit eigen werkplaats en magazijn met wasvoorziening, zorg voor kledinglockers en schone bedrijfskleding. Dát noemen wij nog eens “on the job support”.