luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Technisch Buro Pakker BV

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie

Wie zijn wij

Technisch Buro Pakker is op 01 september 1985 opgericht door dhr. J.M. Pakker die op dat moment als electricien bij de Technische Dienst van de E.C.T. Home terminal in Rotterdam actief was.

Dhr. Pakker specialiseerde zich in de 600VDC regelingen en kreeg al snel een hoop werk op de Multipurpose haven kranen en richtte een onderhouds en storingsdienst op. Na loop der jaren was er steeds meer vraag naar Technische Dienst personeel bij de kleinere havenbedrijven. Dit hield in dat dhr. Pakker zich volledig stortte in het onderhouden van de bekende stukgoed kranen in de haven van Rotterdam.

Na loop van tijd bestond het bedrijf uit 4 Service Engineers die alle voorkomende TD werkzaamheden deden. In het jaar 1998 kwam er steeds meer vraag naar ervaren personeel in de Kranen techniek wat hem heeft besloten met Schoonzoon Leen de Hoog het bedrijf verder uit te bouwen tot wat het nu is.

Wat doen wij

Technisch Buro Pakker is met een bezetting van 15 man in de Nederlandse, Duitse en Belgische havens een bedrijf wat staat voor Service en Kwaliteit op het gebied van Havenkranen en alles wat eromheen hangt/staat.

In 2012 heeft Technisch Buro Pakker een spreaderservice opgezet in Oostvoorne op steenworp afstand van Maasvlakte 1 & 2 genaamd Port Equipment Maintenance & Services (P.E.M.S.), hier kunnen we met een werkplaats van 600m² en 2 bovenloopkranen allerhande spreaders onderhouden o.a. SWE frame, Bromma, VDL, RAM, TEC en Stinis.

September 2013 wordt het ISO 9001 & VCA** Certificaat behaald bij NCI in Oostvoorne.

Terug naar boven

Contact

Technisch Buro Pakker BV
Telefoon:0181 - 31 84 93
Adres: Glacisweg 3
3221 XAHELLEVOETSLUIS
Terug naar boven

Foto & Video

  • Technisch Buro Pakker BV

    impressie
  • Technisch Buro Pakker BV

    impressie