luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen
Dynamiek, ondernemen en diversiteit, dat vinden wij belangrijk.
Meer over ons bedrijf
Wij bieden een 'high potentials' programma voor medewerkers die willen doorgroeien
Abird als werkgever

Wie zijn wij

Abird is gespecialiseerd in de verhuur, verkoop en het onderhoud van industrieel gereedschap, lasapparatuur, hef- en hijsmiddelen en lucht-, licht- en stroomvoorzieningen. Wij hebben vestigingen door heel Nederland, o.a. in Appingedam, Emmen en Dordrecht, en wij zijn tevens te vinden in Duitsland en België. Het hoofdkantoor van Abird is gevestigd in Rotterdam.

Met ca. 180 medewerkers staan wij 24/7 klaar voor onze klanten. Onze mensen zijn echte specialisten op het gebied van verhuur, verkoop en onderhoud en zijn erg servicegericht. Daarnaast is Abird van origine een Rotterdams bedrijf, wat duidelijk te merken is binnen de organisatiecultuur. Er wordt hard gewerkt, maar er is altijd tijd voor een geintje. Ieders deur staat altijd open en er is veel informeel contact met elkaar.

Wat doen wij

Wij zorgen ervoor dat onze klanten, die voornamelijk werkzaam zijn in de industriële sector, geen omkijk meer hebben naar hun problemen. Onze vakmensen zijn ervaren en goed opgeleid en kunnen het juiste advies geven in alle situaties. Tevens zorgen wij voor de planning, het transport, de installatie, het controleren en het onderhoud op locatie. Abird verzorgt dus simpelweg het hele proces van A tot Z.

Naast het oplossen van problemen en de verhuur van tools, leveren wij ook maatwerk. Bij Abird houden wij van uitdagende projecten. Onze productspecialisten verdiepen zich graag in een specifieke situatie, om vervolgens een gedegen oplossing aan te dragen en uit te voeren. Wij hebben niet voor niets al 50 jaar ervaring!

Om onze klanten goed van dienst te zijn hebben wij vier gespecialiseerde afdelingen:

  • Energy & Lighting: verhuur van stroom-, licht- en persluchtvoorzieningen;
  • Tools & Welding: verhuur, verkoop en onderhoud van lasapparatuur en industrieel gereedschap;
  • Hoisting & Lifting: verhuur, verkoop en certificering van hef- en hijsmiddelen;
  • Industrial Projects: planning, coördinatie en onderhoud van materieel, licht-, lucht- en stroomvoorzieningen tijdens grootschalige industriële installatie- en nieuwbouwprojecten.

Wat leer jij van ons

Kom je werken bij Abird, dan vinden wij het belangrijk dat jij onze hele organisatie leert kennen. In de eerste twee maanden kom je overal in de organisatie. Je loopt mee met monteurs die werken op locaties bij de klant, je neemt een kijkje in onze werkplaats en je gaat ook eens langs op een andere vestiging. Daarnaast zorgen wij ervoor dat je met zoveel mogelijk mensen van verschillende afdelingen rond te tafel komt te zitten. Zo wordt je meteen opgenomen door jouw nieuwe collega’s en krijg je een volledig beeld van onze organisatie.

Werk je een tijdje bij ons en wil jij jezelf ontwikkelen? Dat stimuleren wij! We gaan met je in gesprek over jouw ambities, waarna je bijvoorbeeld voor een periode aan de slag kan op een andere afdeling. Zit jij hier op je plek dan krijg je tevens de mogelijkheid om door te leren. Bij Abird komt het regelmatig voor dat medewerkers switchen naar een andere functie binnen onze organisatie.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Bij Abird hechten wij veel waarde aan onze mensen. De diversiteit onder onze medewerkers is groot. Zo hebben wij medewerkers met allerlei verschillende nationaliteiten en opleidingsniveaus, van LBO tot universitair. We zorgen ervoor dat onze medewerkers goed geïnformeerd worden over ontwikkelingen binnen onze organisatie en betrekken alle vestigingen bij elkaar, o.a. middels het sociale intranet.

Ben jij continu op zoek naar uitdaging? Abird is altijd op zoek naar gemotiveerde en enthousiaste medewerkers die affiniteit hebben met techniek en een passie hebben voor verhuur en verkoop. Spreekt onze organisatie jou aan? Neem dan snel een kijkje tussen onze vacatures en wellicht zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor!

Terug naar boven

Contact

Abird Rotterdam
Telefoon:010 - 416 55 11
Adres: Wolgaweg 21
3198 LRROTTERDAM
Terug naar boven

Foto & Video

  • Abird

    impressie