luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Veritas Petroleum Services (VPS)

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie
 
VPS is marktleider in brandstoftesten en inspectie.
Meer over ons bedrijf
Wij vinden jou belangrijk, daarom bieden we uitstekende arbeidsvoorwaarden.
VPS als werkgever

Wie zijn wij

Veritas Petroleum Services (VPS) levert test-, inspectie- en adviesdiensten die onze klanten helpen meetbare verbeteringen aan te brengen in brandstofbeheer, brandstofkosten en de naleving van wet- en regelgeving op het gebied van scheepsbrandstoffen. Onze klanten zijn voornamelijk scheepseigenaren, energiecentrales, brandstofleveranciers en overheden.

VPS werd opgericht in 1981 en is sindsdien uitgegroeid tot marktleider in brandstoftesten en inspectie. Het hoofdkantoor van VPS is gevestigd in Barendrecht. Daarnaast hebben wij kantoren en laboratoria over de hele wereld, o.a. in Singapore, de Verenigde Staten en de Verenigde Arabische Emiraten. In Nederland werken ca. 90 medewerkers.

Wat doen wij

Met het wereldwijde netwerk van kantoren en technische experts is VPS altijd bezig om professionele services te verlenen aan diverse klanten. Onze services bestaan o.a. uit:

 • Het testen van brandstofkwaliteit;
 • De controle van oliecondities;
 • Bunker quantity onderzoeken;
 • Brandstofsysteemcontroles;
 • Technische ondersteuning bij het oplossen van problemen;
 • Deskundige hulp bij bunkergeschillen en -claims.

Hiernaast houden wij ons ook bezig met trainingsprogramma’s van scheepsbrandstoffen overal ter wereld. Kortom, onze wereldwijde expertise en ervaring zorgen ervoor dat de brandstoffen die onze klanten gebruiken worden gecontroleerd op veiligheid, kwaliteit en kwantiteit, zodat deze voldoen aan de hoogste standaard.

Wat leer jij van ons

De werksfeer bij Veritas Petroleum Services wordt gekenmerkt als informeel en laagdrempelig. Bij het management staat altijd de deur (figuurlijk) open en kun je terecht voor een bak koffie. Iedereen kent elkaar en maakt geregeld een praatje. Pas jij hiertussen?

VPS is voornamelijk op zoek naar Bunker Surveyors. Kom jij in deze functie in dienst bij ons, dan start je met een interne opleiding, waarin jij alles onder de knie krijgt. Je wordt gekoppeld aan een buddy die jou in ca. 2 maanden alle kennis bijbrengt, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kan. Werk je langer bij ons dan kun je doorgroeien naar de functie van Senior Surveyor.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Als marktleider in brandstoftesten en inspectie zorgen wij goed voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij het naar je zin hebt op de werkvloer en wij bieden je hele goede arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je bij ons o.a. een premievrij pensioen en minimaal 29 vakantiedagen.

Heb jij een no-nonsense instelling en zoek je een nieuwe uitdaging binnen de inspectiewereld? Bekijk dan onze vacature(s) en solliciteer direct. Wellicht zien wij jou dan binnenkort op ons kantoor in Barendrecht!

Terug naar boven

Contact

Veritas Petroleum Services
Telefoon:0180 - 22 11 00
Adres: Zwolseweg 1
2994 LBBARENDRECHT
Terug naar boven

Foto & Video

 • Veritas Petroleum Services (VPS)

  impressie
 • Veritas Petroleum Services (VPS)

  impressie
 • Veritas Petroleum Services (VPS)

  impressie
 • Veritas Petroleum Services (VPS)

  impressie