luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Nautisch Expertisebureau Van de Laarschot B.V.

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie

Wie zijn wij

Nautisch Expertisebureau Van de Laarschot B.V. is een klein bureau dat diverse survey werkzaamheden uitvoert bij bedrijven wereldwijd. Het werd opgericht in 1968 als A. M. Th van de Laarschot door dhr. Van de Laarschot. Later werd het bedrijf een geregistreerde B.V.. In 1999 ging de organisatie samen met E.H. van der Spek Marine Services en veranderde de naam in Nautisch Expertisebureau Van de Laarschot B.V.

Ons team bestaat uit ca. 8 mensen in vaste dienst met ruime ervaring in inspectiewerkzaamheden wereldwijd. We werken vanuit ons kantoor in Brielle, maar zijn vooral te vinden op locatie bij onze klanten. Nautisch Expertisebureau Van de Laarschot B.V. kenmerkt zich als een menselijke organisatie. Iedereen is flexibel in zijn of haar werkwijze en vindt het prettig om in een klein team te werken.

Wat doen wij

Nautisch Expertisebureau Van de Laarschot B.V. werkt in diverse disciplines in de scheepvaartindustrie. Met ruim 50 jaar ervaring garanderen wij een onpartijdige service aan onze klanten. Wij houden ons voornamelijk bezig met:

  • Stock Control;
  • Loss Control & Expediting;
  • Draught Surveys;
  • Bunker Quantity & Quality Surveys;
  • On & Off Hires.
Terug naar boven

Contact

Nautisch Expertisebureau Van de Laarschot B.V.
Telefoon:0181 - 80 99 72
Website:http://www.laarschot.nl/
Adres: Geuzenstaete, Krammer 8
3232 HEBRIELLE

Beroepengids