Laden
11 VACATURES

AmSpec B.V.

3000
Medewerkers
1
Sector
2
Vestigingen


Geplaatst op 25 maart 2024
Junior Account Manager

AmSpec B.V.

AmSpec B.V.

Amsterdam, Rozenburg (ZH)

Geplaatst op 25 maart 2024
Account Manager

AmSpec B.V.

AmSpec B.V.

Amsterdam, Rozenburg (ZH)

Over AmSpec B.V.
Wie zijn wij

AmSpec heeft meer dan 30 jaar ervaring en vindt haar oorsprong in de Verenigde Staten. Daar zijn we inmiddels het grootste onafhankelijke inspectiebedrijf. Sinds 2017 hebben we onze dienstverlening ook uitgebreid naar Europa. Met meer dan 3.000 gedreven medewerkers, 115 locaties en 50 laboratoria bieden we nu wereldwijd inspectie-, analyse- en certificeringsdiensten aan binnen de Olie, Gas, Chemicalien en Agri-industrie.

Sinds het voorjaar van 2018 hebben wij ons state-of-the-art laboratorium en kantoor in de Botlek, Rozenburg. Momenteel bouwen wij onder andere nieuwe vestigingen in Amsterdam en Antwerpen. AmSpec groeit en ontwikkelt nog steeds elke dag. En we groeien hard. Daarom zijn we continue op zoek naar ambitieuze en ervaren medewerkers die met ons mee willen groeien.

Persoonlijk. Innovatief. Flexibel.

Voordelen van AmSpec
  • Leerzame werkomgeving
  • Ruimte voor zelfontplooiing 
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Mogelijkheid om trainingen te volgen
Medewerkers aan het woord
"Ik heb hier met veel plezier gewerkt. Het is hard werken, maar met een fijne groep collega's en tegen goede voorwaarden. Veel groeimogelijkheden."
- Surveyor

werken bij amspec
Wat doen wij?
Inspectie, analyse en certificering van kwaliteit en kwantiteit van producten op het gebied van olie, gas, chemicalien en agri-activiteiten. Wij bieden onze klanten inzichten in de kwantiteit en kwaliteit van de onderzochte en verhandelde producten.  Wij controleren of de geteste producten, zowel qua kwaliteit als hoeveelheid, overeenkomen met de verwachtingen. Onze onafhankelijkheid staat hierbij centraal voor zowel de aankopende als verkopende partijen. Het doel is zorg te dragen voor de veiligheid, kwaliteit, gezondheid en betrouwbaarheid voor alle betrokkenen.

1 Sector
Lab en inspectie

2 Vestigingen

Amspec B.V.

Oranjelaan 56
3181 HA, Rozenburg (ZH)

Amspec B.V. - locatie Amsterdam

Dukdalfweg 35
1041 BC, Amsterdam

Neem contact op