luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Europoort Industrie Diensten B.V.

Branche: Industriële Dienstverlening

Wie zijn wij

Europoort Industrie Diensten B.V. is een kleinschalige organisatie, gespecialiseerd in industriële en maritieme dienstverlening. Sinds 2005 is EID actief op het gebied van industriële reiniging, afvaltransport en aanverwante diensten. Het doel van EID is kraakhelder: een tevreden klant. Of het gaat om een eenmalige opdracht, project, onderhoudscontract of een calamiteit, in alle gevallen kunnen onze klanten op ons rekenen. Wij voeren reinigingswerkzaamheden uit bij bedrijven in verschillende sectoren zoals de (petro)chemie, tankterminals en nutsbedrijven, maar ook de klant 'om de hoek' helpen wij graag.

Wat doen wij

Onze dienstverlening is te verdelen in twee onderdelen. 

Industriële dienstverlening: Het reinigen van technische installaties in de chemische- en petrochemische industrie vereist kennis, ervaring, het juiste materieel en een daadkrachtige aanpak. Dit doen wij middels hogedruk-, druk vacuüm en chemischtechnische technieken. Dankzij onze diverse reinigingstechnieken zijn de systemen van onze klanten weer spoedig operationeel. Bedrijven kunnen bij EID terecht voor vrijwel alle denkbare industriële reinigingsactiviteiten, maar ook voor clean-up werkzaamheden in gebouwen en op terreinen. Zelfs bij calamiteiten kunnen zij op ons rekenen. Samen met onze strategische partners zorgen wij voor een vakkundige aanpak van elk probleem. EID levert diensten aan de chemische- en petrochemische industrie, maar ook andere branches zoals de scheepvaart, voedingsindustrie en G.W.W. sector doen regelmatig een beroep op ons.

Maritieme dienstverlening: Europoort Industrie Diensten Maritiem BV ondersteunt de maritieme sector in de breedste zin van het woord. Dit kan variëren tot het opnieuw vervoer gereed maken van een lading met/of van gevaarlijke stoffen bij lekkage, tot het uitvoeren van reinigingswerk aan boord van schepen of op haventerreinen, vaak door toedoen van lekkages.
Terug naar boven

Contact

Europoort Industrie Diensten B.V.
Telefoon:0187 - 49 76 00
Adres: Pampus 15-17
3251 NDSTELLENDAM