luchttalent.nlinfratalent.eucitytalent.nlVacature plaatsen

Machinefabriek Bolier B.V.

Branche: Onderhoud, Reparatie en Inspectie

Wie zijn wij

Bolier is de officiële vertegenwoordiger van MaK motoren in de Benelux en de Nederlandse Antillen. De dochteronderneming in Marseille, Moteurs Marine Méditerranée, is de officiële MaK vertegenwoordiger voor Frankrijk en de Franstalige landen van Noord-Afrika.

Met 70 jaar ervaring heeft Bolier zich ontwikkeld tot wereldwijd leverancier van MaK oplossingen op het gebied van voortstuwing en services. Circa 50 vakkundige technici volgen onze klanten wereldwijd of zijn in Dordrecht werkzaam bij de grootste gespecialiseerde MaK werkplaats van Noord-West Europa.

Klassebureau Germanischer Lloyd (GL) heeft Bolier de hoogste kwalificatie (platinum) toegekend in het Marine Service Assessment van Caterpillar.

Pon onderneming

Bolier is sinds 2005 onderdeel van Pon. Pon, één van Nederlands grootste familiebedrijven, is een internationale handels- en serviceorganisatie met een grote diversiteit aan activiteiten. De producten en markten waar Pon zich op richt zijn onder meer auto’s, bedrijfsauto’s, vrachtwagens, bussen, banden, grondverzet- en wegenbouwmachines, scheepvaart, off-shore, transport, logistiek etc. Bij Pon werken meer dan 13.000 mensen verspreid over 250 vestigingen in 21 landen.

Zo veel mogelijk waarde toevoegen in de relatie tussen klant en fabrikant staat bij Pon hoog in het vaandel. Aan de basis staan kwalitatief hoogwaardige producten van A-fabrikanten, waaronder Volkswagen, Caterpillar, MAN, Gazelle en Continental.
Aanvullend, maar niet minder belangrijk, zijn de diensten die bij deze producten horen zoals onderhoud, reparatie, leasing, verhuur en verzekering.

Pon hecht veel waarde aan langdurige relaties, zowel met fabrikanten als met klanten. Door te investeren in relaties kan Pon haar dienstverlening optimaal blijven afstemmen op de wensen en eisen van de klant.

Pon heeft als doel om haar (potentiële) klanten elke dag het beste te bieden. Wat Pon te bieden heeft is gebaseerd op hoogwaardige producten van de beste fabrikanten, aangevuld met services als onderhoud, reparatie, lease, verhuur, en financiering. Het zijn de mensen bij Pon die het verschil maken: zij werken met veel trots voor de merken en voor Pon.

Terug naar boven

Contact

Machinefabriek Bolier B.V.
Telefoon:078 - 616 41 11
Adres: Grevelingenweg 21
3313 LBDORDRECHT