11000 medewerkers

2 vestigingen

A- Kalmar Netherlands B.V.
B- Cargotec Belgium N.V.
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Kalmar is marktleider op het gebied van vrachtafhandelingsapparatuur, havenautomatisering en services. Innovatie is altijd al de kern van ons bedrijf geweest - we hebben consequent een revolutie teweeggebracht in containerhandlingsoplossingen ten behoeve van onze klanten.

Kalmar is onderdeel van Cargotec. Cargotec is leider op het gebied van vrachtafhandeling oplossingen, opereert in meer dan 100 landen en biedt werk aan ongeveer 11.000 mensen.

Innovatie is altijd de kern van ons bedrijf geweest. We ontwikkelden de eerste industriële straddle-carrier in de jaren 40 en de eerste RoRo-tractor in de jaren 70. Om tegemoet te komen aan de behoefte aan een efficiëntere containerafhandeling, heeft Kalmar de eerste generatie reachstackers in de jaren tachtig in de handel gebracht en tien jaar later introduceerde Kalmar de eerste containerhandler voor ruige terreinoperaties. Onze eerste stappen in terminalautomatisering werden meer dan 20 jaar geleden genomen.

Met deze innovaties en vele andere hebben we een revolutie teweeggebracht in de vracht- en containerhandlingsectoren. En met onze passie, gecombineerde ervaring en diepgaande kennis van de industrie, is ons doel om verwachtingen keer op keer te overtreffen.

Wat doen wij

Kalmar biedt het breedste scala van cargo handling solutions en services voor terminals, distributiecentra en de zware industrie. Kalmar is de industrie voorloper in terminal automatisering en energie- efficiënte containeroverslag. Een op de vier containers over de hele wereld wordt afgehandeld door een Kalmar oplossing. Via haar uitgebreide productportfolio, wereldwijde service netwerk en de mogelijkheid om een naadloze integratie van verschillende terminal processen mogelijk te maken, verbetert Kalmar de efficiëntie van elke beweging.

HR Officer
Martine Kraaijeveld

Watertalent - Zo werkt het

11000 medewerkers

2 vestigingen

A- Kalmar Netherlands B.V.
B- Cargotec Belgium N.V.