1 vestiging

A- Techniek College Rotterdam - Hoofdlocatie

Branche

Training en opleidingen
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Techniek College Rotterdam is een samenwerkingsschool van Albeda en Zadkine. Per 1 augustus 2016 verzorgen wij onder deze naam ons technisch en technologisch mbo-onderwijs in de regio Groot-Rijnmond. Om jou nog beter technisch onderwijs te bieden dat aansluit op de behoeften op de arbeidsmarkt. Daarin werken we nauw samen met het bedrijfsleven.

Technisch vakmanschap, lef en innovatie zit van oudsher al in de ‘genen’ van onze regio en is daarmee bepalend voor de identiteit van ons Techniek College Rotterdam. We zijn er trots op dat we dit kunnen doorgeven aan onze studenten en we hen zowel houvast als ruimte en uitdaging kunnen bieden om zichzelf maximaal te ontplooien, zowel als mens en als vakman/vakvrouw.

Wat doen wij

Om jou een toonaangevende technische of technologische opleiding te bieden, bundelen Albeda en Zadkine de krachten. Samen met het bedrijfsleven stemmen we onze opleidingen nog beter af op de wensen van en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Op die manier heb jij een grotere kans op een succesvolle carrière in de technische sector.

Techniek College Rotterdam is toekomstgericht, we investeren in tijd en middelen. Bovenal in motivatie, energie en zijn een kloppend hart voor technisch onderwijs. Daarnaast staan we voor kwalitatief hoogwaardig en aansprekend onderwijs. Met een state-of-the-art onderwijsfaciliteiten en locaties waar de werelden van techniek prominent aanwezig zijn. Natuurlijk blijven we leren en groeien, op de school is een permanente ontwikkeling gaande met de samenleving als bron.

Techniek College Rotterdam spreekt duidelijke taal, geeft structuur en energie. We willen een inspirator zijn voor studenten, collega's en bedrijfsleven. We geloven in samenwerken, in co-creatie. Intensief samenwerken met bedrijfsleven en onderwijsorganisaties. We leren onze studenten dat zij de werknemers van de toekomst zijn, met de juiste moraal en arbeidsethiek.

Techniek College Rotterdam

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

A- Techniek College Rotterdam - Hoofdlocatie

Branche

Training en opleidingen