1 vestiging

A- Mark van Schaick BV

Branche

Onderhoud, Reparatie en Inspectie
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Mark van Schaick is sinds 1988 actief in de reparatiebranche, waarin hij is uitgegroeid tot de specialist die hij nu is. In 2000 heeft hij de stap genomen om voor zichzelf te beginnen en is Mark van Schaick B.V. opgericht. Wij zijn gevestigd in het hart van het Rotterdamse Havengebied en hebben een werkplaats in Schiedam en een magazijn in Rhoon.

Mark van Schaick B.V. bestaat uit een groep enthousiaste en zeer ervaren medewerkers, welke beschikt over een uitgebreid en uniek machinepark. Zo beschikken wij over krukasslijpbanken welke assen kunnen slijpen tot 12 meter lengte en 30 ton gewicht.

Wat doen wij

Mark van Schaick B.V. voert reparaties uit aan o.a. krukassen, drijfstangen, motorblokken, lagers, zuigers, zuigerstangen, industrieel rotating equipment, zoals turbineassen, pompassen, rotorassen van electromotoren, witmetaallagers et cetera. Met onze specialisaties op het gebied van reparatie van machineonderdelen, voeren wij opdrachten uit over de hele wereld. Daarnaast zijn wij marktleider op het gebied van krukasreparaties in Europa.

Ons klantenbestand bestaat o.a. uit scheepseigenaren, dealers van machineonderdelen, spoorwegen, petrochemische bedrijven en krukasfabrikanten.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Kom je bij ons werken dan bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden, waaronder een gunstige pensioenregeling, en de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij ons kom je terecht in een dynamische omgeving, waar je als vakman voortdurend bezig bent met jouw specialiteit. 

Ben jij een technisch talent en zoek je een nieuwe uitdaging in het Rotterdamse Havengebied bij een klein maar internationaal georiënteerd bedrijf? Bekijk dan onze vacatures en wellicht kom jij binnenkort bij ons op de koffie!

Mark van Schaick B.V.

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

A- Mark van Schaick BV

Branche

Onderhoud, Reparatie en Inspectie