1 vestiging

A- Vanguard Logistics Services

Branche

Logistieke diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Vanguard Logistics Services, opgericht in 1978, is een logistiek dienstverlener op het gebied van LCL zendingen overzee. Wij hebben ca. 120 kantoren verspreid over 30 landen en meer dan 3000 mensen in dienst wereldwijd. Vanguard Logistics wordt gezien als de one-stop-shop voor veel partners die op zoek zijn naar snelheid, frequentie en controle.

Wat sinds de oprichting van Vanguard echter niet veranderd is, is onze benadering. Het woord ‘Vanguard’ betekent ‘voorop’. Wij hebben altijd al in de voorhoede gestaan van de industrie en met steeds meer diensten en een grotere frequentie hebben wij steeds meer te bieden. Wij houden ons dan ook veel bezig met innovatieve klantoplossingen, zoals de ontwikkeling en implementatie van logistieke software sytemen.

In Nederland is het kantoor van Vanguard Logistics Services gevestigd in de Botlek, Rotterdam.

Wat doen wij

Vanguard Logistics Services is gespecialiseerd in het vervoer van groupage zendingen overzee, ook wel LCL zendingen genoemd. Wekelijks worden import en export afvaarten aangeboden van en naar vele havens wereldwijd. Hiervoor hebben wij een groot netwerk opgebouwd, waardoor we deze diensten voortdurend kunnen aanbieden.

Onze kracht ligt in onze vijf operationele principes:

  1. Wereldwijde integratie; een wereldwijd netwerk zorgt voor een consistente en betrouwbare service;
  2. Compliance en prestaties; wij zorgen ervoor dat alles volgens de regels wordt uitgevoerd;
  3. IT driven; IT is voor ons geen breekpunt, maar een centraal onderdeel van de service;
  4. Specifieke productexperts; ons team beschikt over de beste experts op het gebied van onze producten en diensten;
  5. Managementstructuur; we combineren wereldwijd bereik met persoonlijke contacten.

Wat leer jij van ons

Als marktleider op het gebied van LCL zendingen is er bij Vanguard Logistics een grote diversiteit onder de medewerkers. Onze medewerkers met een breed scala aan achtergronden zijn toegewijd en door en door gefocust op het verlenen van service aan onze klanten. Zij zijn erg op elkaar afgestemd en er wordt veel waarde gehecht aan teamspirit. Ben jij ook een echte teamspeler? Wij zijn altijd op zoek naar een volgend teamlid dat Vanguard Logistics nog sterker maakt in onze sector.

Vanguard Logistics Services

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

A- Vanguard Logistics Services

Branche

Logistieke diensten