65 medewerkers

1 vestiging

- CLdN CARGO B.V.

Branche

Logistieke diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

CLdN CARGO is een Europese logistieke dienstverlener die zorgt voor door-to-door oplossingen en andere logistieke diensten waarbij gebruik wordt gemaakt van weg-, zee-, en spoorvervoer. CLdN CARGO is onderverdeeld in vier divisies: Containers, Trailers, Flatbeds en Forwarding. Onze 180 werknemers zijn werkzaam in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Zweden, Spanje, Portugal, Ierland en het Verenigd Koninkrijk zodat onze klanten zoveel mogelijk lokaal bedient kunnen worden.

Onze Trailer divisie is gevestigd in Rotterdam waar ca. 65 werknemers werkzaam zijn, verdeeld over onder andere de afdelingen: Import, Export, Truckplanning, Ladingplanning, Customer Service en Intermodaal. Hiernaast zijn er de corporate afdelingen die ondersteunend zijn aan de operatie. Op ons kantoor in de Botlek is er sprake van een typische Rotterdamse mentaliteit: er wordt hard gewerkt binnen een dynamische omgeving en er heerst een informele sfeer, waarbij men betrokken is met elkaar en de organisatie.

Wat doen wij

Wij leveren transport op maat met shortsea/intermodale oplossingen waarbij we gebruik maken van onze eigen containers en trailers (Huckepack en Flatbed). Ondersteund door onze professionele partners en gemotiveerde en ervaren werknemers, levert CLdN CARGO een uitstekende service aan ons hoog gewaardeerd klantenbestand. Onze visie is CLdN CARGO verder te ontwikkelen naar Europa’s meest toonaangevende logistiek dienstverlener.

Werken bij CLdN CARGO

Kom je in dienst bij CLdN CARGO dan krijg je een warm welkom. Na een kop koffie of thee krijg je een rondleiding op kantoor waar je kennis maakt met alle afdelingen en collega’s. Daarna volgt een tour over de terminal die gegeven wordt door één van onze werknemers die met enthousiasme vertelt hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Op deze manier krijg je een eerste indruk van CLdN CARGO. Verder zorgen we voor een dynamisch on-boarding programma zodat je de eerste weken weet waar je aan toe bent.

We vinden het belangrijk dat iedere werknemer met plezier naar zijn werk gaat en op de juiste plek zit. We stimuleren groei zowel in de breedte als in de lengte. Dit doen wij niet alleen door trainingen on the job, maar ook door het aanbieden van individuele cursussen en opleidingen.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

CLdN CARGO wil samen met haar werknemers werken aan de ontwikkelingen en groei van de organisatie. De betrokkenheid van werknemers wordt daarom zeker gewaardeerd. We zien in dat ook jij, als individu en met jouw kennis en kunde, hier aan bijdraagt. Om dit extra te stimuleren en onze werknemers te motiveren worden er leuke, gezellige en sportieve uitjes georganiseerd. Naast het jaarlijkse bedrijfsfeest wordt er regelmatig deelgenomen aan hardloopevents (bijvoorbeeld de Verkerkloop in Zwijndrecht en de Bruggenloop in Rotterdam) en tussendoor zijn er andere uitjes die veelal spontaan georganiseerd worden.

Spreekt de logistiek en onze organisatie jou aan én ben je benieuwd naar onze andere bedrijfsuitjes? Bekijk dan ons vacature overzicht en solliciteer direct op één van onze functies. Wellicht zien wij jou dan binnenkort bij ons op kantoor!

HR Coördinator
Jacqueline van Maasakkers

CLdN CARGO B.V.

65 medewerkers

1 vestiging

- CLdN CARGO B.V.

Branche

Logistieke diensten