8 medewerkers

1 vestiging

- LTC Logistics B.V.

Branche

Logistieke diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

LTC Logistics BV is een vervoersbedrijf, gespecialiseerd in containervervoer. Ons bedrijf is in 2010 opgericht door eigenaar Leo van der Stap. Door een hechte samenwerking met opdrachtgevers zijn wij nog steeds groeiende. LTC Logistics B.V. hecht zeer veel waarde aan kwaliteit en correcte informatie. Ook bieden wij veel service en kwaliteit, mede door onze kennis in de transportwereld.

Als vervoersbedrijf werken we met een klein team aan one-way transporten, voornamelijk van en naar Duitsland. Het begrijpen, lezen en spreken van de Engelse en Duitse taal is dan ook erg belangrijk als je bij ons komt werken. Door het kleine team heerst er bij ons een informele werksfeer en weten wij precies wat we aan elkaar hebben. 

Wat doen wij

Wij bieden alle diensten aan die gerelateerd zijn aan het vervoeren van zeecontainers. Zeecontainer transport is voor LTC Logistics meer dan alleen vervoer van A naar B. Het is een proces waar het efficiënte samenspel van terminals, planning en het fysiek transport een kunst op zich is. LTC Logistics is zeer ervaren in dit samenspel. Juist het meedenken met de klant maakt LTC Logistics tot een perfecte logistiek partner.

Doordat LTC Logistics een groot netwerk met korte lijnen heeft zijn wij zeer flexibel. Dat wil zeggen dat de klant direct met de planning communiceert en de planning direct contact heeft met zijn groep professionele chauffeurs. Hierdoor is het juiste antwoord altijd weer snel terug bij de klant.

Wat leer jij van ons

Kom je in dienst bij LTC Logistics dan word je echt onderdeel van ons team. Jij krijg hier alle ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen jouw expertise. Ons doel is om de service die wij verlenen zo kwalitatief mogelijk te houden en natuurlijk te blijven verbeteren. Heb jij tips of opmerkingen hierover, dan vinden we het fijn als jij je hierover uitspreekt. We zullen er dan samen naar kijken en nodige veranderingen doorvoeren.

Kortom, als organisatie willen wij graag iedere dag een beetje beter worden. Daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Het team van LTC Logistics bestaat uit een kleine, informele groep medewerkers van o.a. Transport Coördinatoren en Customer Service Medewerkers. Iedereen heeft zijn of haar eigen taak en probeert deze zo goed mogelijk uit te voeren.

Ondanks deze zelfstandige taken is er altijd tijd om te overleggen en is er altijd tijd voor een geintje. Een goed gevoel voor humor mag bij ons dan ook niet ontbreken. Daarnaast kunnen onze medewerkers goed met stress omgaan, kunnen zij structureel werken en hebben ze een actieve werkhouding.

Beschik jij tevens over deze kwaliteiten en wil jij graag werken in een platte organisatie in de logistiek? Houd dan onze vacatures in de gaten en wellicht zien wij jou binnenkort bij ons op kantoor!

Operations Manager
Jeffrey R. Blankestijn
Algemeen Directeur
Leo van der Stap

Watertalent - Zo werkt het

8 medewerkers

1 vestiging

- LTC Logistics B.V.

Branche

Logistieke diensten