1 vestiging

A- PSB Inspection
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

OPGERICHT ALS FAMILIEWENS HEEFT PSB INSPECTION EEN KERNDOEL:

Klanten in de wereld van vaste brandstoffen, kolen,  kolen-gerelateerde en biomassa producten op een professionele manier bedienen.

Waar gewenst ondersteunen wij met technische ervaring, echter met respect van mens tot mens. Persoonlijk contact met klanten hebben wij bij PSB Inspection hoog in het vaandel staan.


OPRICHTING

PSB Inspection is als volledige privéonderneming opgericht in 2016 en is sinds 1 februari 2017 compleet operationeel.

Kort na oprichting heeft PSB Inspection het vertrouwen gewekt van enkele grote internationale handelsondernemingen en industriële gebruikers van vaste (bio-)brandstoffen. Dit heeft PSB Inspection in korte tijd op de kaart gezet als een internationaal gerenommeerd inspectie bedrijf.

Wat doen wij

BETROUWBARE, PROFESSIONELE DIENSTVERLENING OP HET GEBIED VAN VASTE BRANDSTOFFEN, KOLEN, KOLEN GERELATEERDE EN BIOMASSA PRODUCTEN. PSB INSPECTION IS VOOR U DE ‘NIEUWE CULTUUR VOOR GEWICHT VASTSTELLING, INSPECTIE, BEMONSTERING EN ANALYSE.’

De serviceverlening houdt niet op wanneer een opdracht is uitgevoerd, het rapport is ingestuurd en de rekening is uitgesteld. Ook op een later tijdstip kunt U bij PSB Inspection met al uw vragen terecht betreffende de uitgevoerde en gerapporteerde bevindingen betreffende de opdracht, zonder dat U daarvoor extra belast zal worden.

Wenst u gedetailleerde informatie te ontvangen betreffende de dienstverleningen en mogelijkheden bij PSB Inspection, neem dan z.s.m. contact met ons op (contactdetails vindt u bovenaan de pagina, of bij ‘contact’).

Ook met technische vragen over kolen, kolen gerelateerde producten als mede biomassa-producten, welke niet door ons zijn behandeld, kunt u ons benaderen voor een vrijblijvend advies. Dit door de PSB Inspection bedrijfsfilosofie: ‘Opgeven is geen optie, maar altijd beschikbaar zijn voor onze klanten en eventuele toekomstige klanten.’

Wat leer jij van ons

KWALITEIT IS ONZE SPECIALITEIT. VOOR DE GEWENSTE DIENSTVERLENING, WAAR PRECISIE HOOG IN HET VAANDEL STAAT, BENT U BIJ PSB INSPECTION AAN HET JUISTE ADRES.

De handel in vaste brandstoffen en biomassa producten kent vele verschillende soorten, ieder met specifieke eigenschappen en problemen. PSB Inspection beschikt over een team specialisten, ieder gespecialiseerd met betrekking tot inspectie en bemonstering van de verschillende producten.

Voor vaste brandstoffen, zoals verschillende soorten en herkomsten kolen voor de energieopwekking, cokes voor de metaalindustrie, Antraciet en Petroleum cokes voor verschillende industrieën, maar ook voor de biomassa-producten heeft PSB Inspection verschillende specialisten beschikbaar.

Na uitvoering van een inspectie en/of bemonstering ontvangt U als opdrachtgever een uitgebreid rapport met onze bevindingen.

Alle bemonsteringen en monstervoorbereidingen worden uitgevoerd in overeenstemming met de meest recente Internationale Normen ISO- en/of ASTM-standaard, welke door middel van interne regels nog verder zijn aangescherpt om de kwaliteit en zekerheid voor alle betrokkenen, leverancier en ontvanger, zo veel mogelijk te waarborgen.

PSB Inspection wordt ook met regelmaat aangesteld als ‘Umpire Lab’, waarbij monsters worden ontvangen van de laadhaven en de loshaven. Het oordeel en resultaten zoals beoordeeld door PSB Inspection wordt als bindend beschouwd.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

HET TEAM VAN PSB BESTAAT UIT GESPECIALISEERDE SENIOR-SURVEYORS, UITGERUST MET BREDE KENNIS OP HET GEBIED VAN GEWICHTSVASTSTELLING VAN SCHEPEN, STOCKPILE INSPECTIES EN TEMPERATUUR CONTROLES.

Met een breed spectrum aan ervaring op het gebied van gewichtsvaststelling van binnenvaartschepen, draft-survey van zeeschepen (van Coasters, Handy-size schepen, Panamax schepen en Cape-size schepen), stockpile inspecties van kolen, temperatuur controles van stockpiles, dan wel van kolen/biomassa ladingen.

Ruim inspecties van zeeschepen en binnenvaartschepen alvorens te worden beladen met een kolen gerelateerd producten als mede biomassa producten.

Onze surveyors zijn gespecialiseerd in een bepaald kolen product, t.w. in inspecties voor energieopwekking, kolen voor de Cokes-productie (Coking Coal), Cokes voor de staalindustrie, Petroleum Cokes, Antraciet en Biomassa. Dit omdat elk gerelateerd product speciale eigenschappen en mogelijke problemen kent.

Vrijwel alle senior medewerkers zijn in het verleden onder verantwoordelijkheid van CEO Peter Bagchus zelf opgeleid voor inspecties in het algemeen, zoals momenteel ook de jongere medewerkers hun opleiding moeten- en kunnen volgen binnen de organisatie.

De specialisten op locatie worden ondersteund door een enthousiast team van medewerkers op het kantoor van PSB Inspection. Ons snelle succes leunt mede aan de speciale inzet van het hele team van enthousiaste medewerkers, die zich als familie inzetten voor het bedrijf.

PSB Inspection

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

A- PSB Inspection