1 vestiging

- Snoeck Services B.V.

Branche

Diverse Diensten i.v.m. Lading
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Snoeck Services B.V. adviseert en verzorgt het lashen en securen van alle voorkomende lading zodat goederen tijdens transport over weg, spoor en zee gezekerd zijn en schadevrij de eindbestemming bereiken. Ook zijn wij leverancier van lashing & securing materialen.

Sinds 1960 zijn wij gevestigd in Rotterdam, vanaf deze locatie leveren wij onze diensten aan klanten in de Rotterdamse haven, heel Nederland en indien gewenst ook buiten Nederland. 

Wij zijn een flexibele organisatie met een no-nonsense cultuur, werkzaam in een dynamische markt. 

Snoeck Services B.V. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd. Wij bewaken door het toepassen van deze internationale norm de kwaliteit van onze organisatie, diensten en materialen en werken continu aan verbeteringen.

Wat doen wij

Ons ervaren team verzorgt het zeewaardig vastzetten van lading volgens de nieuwste technieken en de laatst geldende normen en eisen. De klant kan rekenen op vakkundig advies bij alle vragen met betrekking tot het verpakken en veilig vastzetten van de lading.

Wij kunnen lading vastzetten aan boord van schepen, in containers, op flatracks en spoorwagons enz. Wij beschikken over mobiele units en geavanceerd gereedschap zodat wij op elke gewenste locatie onze werkzaamheden kunnen uitvoeren.

Middels onze samenwerking met Van Veelen Industriële Verpakkingen, specialist in het verpakken van goederen, kunnen wij ervoor zorgen dat lading voorzien wordt van de meest geschikte verpakking ter bescherming tijdens transport.

Snoeck Services B.V.

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

- Snoeck Services B.V.

Branche

Diverse Diensten i.v.m. Lading