1 vestiging

- Unilash Maritime Service B.V.

Branche

Containers
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Met inmiddels meer dan 25 jaar ervaring is Unilash uitgegroeid tot een betrouwbare multifunctionele havenpartner. De hoofdactiviteit behelst de lashing & securing van diverse lading in de Nederlandse en buitenlandse havens: van stukgoed tot containers en speciale projecten.

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in stuwadoors activiteiten en beschikken wij over een ruim en direct leverbaar assortiment aan materialen. Met ons team van circa 50 gecertificeerde specialisten verzorgen wij de door u gewenste dienstverlening.

Bij al onze werkzaamheden zijn kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit de belangrijkste pijlers. Operationeel zijn wij het hele jaar door, zeven dagen per week en vierentwintig uur per dag beschikbaar. “We get the job done, 24/7!”

Wat doen wij

Wij hebben diverse sjorders & timmerlieden in dienst, die allen een veiligheidstraining hebben gevolgd. Al onze medewerkers zijn getraind als aan- en afhoeker, om te kunnen assisteren bij het lossen & laden van lading. Tevens zijn alle medewerkers gecertificeerd om een heftruck tot 5 ton te besturen. In onze werkplaats worden diverse maten pallets, kisten, kratten, transportkisten en keggen etc. vervaardigd.

Het zeevasten van stalen ladingen, zoals spoelen, platen en miningshields kent voor ons getrainde en ervaren personeel geen geheimen. Wij hebben de ervaring, mankracht en gereedschappen voor uitblokken en sjorren met staalband en bandsjorringen. Mobiele compressoren met pneumatische spanners en knijpers zijn beschikbaar.

Werkzaamheden kunnen door heel Nederland worden uitgevoerd. In het verleden zijn onze medewerkers tewerk gesteld in landen als Frankrijk, Portugal, Denemarken, Groot Brittannië, Schotland, Tunesië, Venezuela & Canada.

Unilash Maritime Service B.V.

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

- Unilash Maritime Service B.V.

Branche

Containers