Laden
3 VACATURES

Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

60
Medewerkers
2
Sectoren
2
Vestigingen


Geplaatst op 25 maart 2024
Tracé-inspecteur / Toezichthouder pijpleidingen - Pernis

Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

Pernis Rotterdam

Geplaatst op 15 maart 2024
Elektromonteur (Technician Electrical)

Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)

Pernis Rotterdam

Over Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP)
Wie zijn wij

RRP (Rotterdam-Rijn Pijpleiding Maatschappij is een veilig en innovatief pijpleidingbedrijf dat excelleert omdat het toonaangevend is in haar sector. Door gebruik te maken van onze ervaring, kennis, kunde en passie willen wij voor de samenleving en onze aandeelhouders een belangrijke rol spelen bij de versnelling van een gecontroleerde energietransitie voor een duurzame toekomst.

RRP zorgt voor het optimaal en betrouwbaar functioneren van beschikbare pijpleidingen en infrastructuur om de continuïteit van het transport van ruwe aardolie en aardolieproducten naar onze klanten te garanderen. Met behulp van pompen wordt druk gecreëerd, waardoor vloeistoffen stromen van Rotterdam naar Venlo en van daar naar de raffinaderijen in Duitsland. De buisleidingen liggen ondergronds.

Daarnaast houdt RRP zich bezig met de bewaking en controle van leidingen d.m.v. lekdetectiesystemen. Preventie en onderhoud d.m.v. inspecties, controles langs tracé en de begeleiding van graafwerkzaamheden en onderhoud aan installaties vallen ook onder onze dienstverlening.

Veiligheid. Betrouwbaar. Competent. Verantwoordelijkheid.

Voordelen van RRP
  • Bovengemiddeld salaris;
  • Focus op persoonlijke groei en vaktechnische ontwikkeling;
  • Uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket met o.a. eindejaarsuitkering, royale bonusregeling, slechts 2% werknemersbijdrage als pensioenpremie, werkgeversbijdrage voor ziektekostenverzekering, vitaliteitsregeling en ruime verlofregelingen;
  • Gezellige sociale activiteiten zoals borrels, nieuwjaarsreceptie, kwartaalborrels en teamuitjes;
  • Ruimte voor persoonlijke groei en vaktechnische ontwikkeling via diverse opleidingen en trainingen;
  • Informele werksfeer waarin je geen nummer bent, maar deel uitmaakt van een familiaire omgeving;
  • Medewerkers worden betrokken bij besluitvorming en er wordt geluisterd naar hun wensen en behoeften.
De medewerkers

Harko, een man van actie en uitdaging, vervult de rol van Supervisor UTPA (Urban and Third Party Affairs) bij RRP, oftewel 'grondzaken'. Zijn werk omvat het analyseren en oplossen van externe bedreigingen rondom de pijpleidingomgeving. Harko waardeert zijn overstap naar RRP enorm. "Een topbedrijf! Fijne sfeer, leuke collega’s, alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en alle vrijheid om je werk te kunnen doen. Vanuit RRP is er het vertrouwen dat ik mijn werk gewoon goed doe. En dat vind ik echt een groot pluspunt."
- Harko, Supervisor UTPA

Krisja, met een bruisend sociaal leven, bekleedt de uitdagende rol van Compliance Officer bij RRP. Haar werk is essentieel voor de organisatie, waar ze zorgt dat RRP voldoet aan alle relevante wet- en regelgeving. De flexibiliteit in haar functie waardeert ze enorm en ze noemt de mogelijkheid om (deels) haar eigen tijd in te delen "goud waard." De aangename sfeer en het teamgevoel maken RRP voor haar compleet.
- Krisja, Compliance Officer

 


Sollicitatieproces
Ons sollicitatieproces ziet eruit als volgt:
  • Nadat jij hebt gereageerd op een vacature, beoordeelt een medewerker van de HR-afdeling jouw brief en CV en nodigt jou uit op gesprek.
  • Het eerste gesprek is op locatie en duurt ongeveer 1,5 uur:
    • Hierbij ga je met de HR-manager, Teammanager en (toekomstige) directe collega’s in gesprek om de functie-inhoud te bespreken. Dit gesprek is op locatie, zodat we persoonlijke kunnen kennismaken.
  • Zijn beide kanten positief? Dan volgt een tweede gesprek:
    • In dit gesprek heb je eerst een gesprek met de Afdelingsmanager. Daarna krijg je mogelijk een rondleiding om een beter beeld te krijgen van de (toekomstige) werkzaamheden.

2 Sectoren
Energie
Petrochemie

2 Vestigingen

RRP - locatie Pernis

Butaanweg 215
3196 KC, Pernis Rotterdam

RRP - locatie Venlo

Manegeweg 9
5916 NB, Venlo

Neem contact op

RRP - locatie Pernis

recruitment@rrpweb.nl

010 295 8444

RRP - locatie Venlo

info@rrpweb.nl

077 320 1555