1 vestiging

- Transcore Rotterdam B.V.

Branche

Containers
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Transcore is als uitzendbureau een belangrijke schakel in het zeevasten van lading (stackerdraaien) in de havens. Er wordt gewerkt voor diverse opdrachtgevers in de Rotterdamse haven.

Als stackerdraaier ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor het in- of uitdraaien van de twistlocks (stackers) in de cornercasts (hoeken) van de containers bij het laden en lossen van de containers van schepen. De twistlocks zorgen er voor dat op elkaar gestapelde containers niet van elkaar kunnen als het schip op zee vaart. Het stackerdraaien gebeurt op de kade onder de kraan in een veilige zone, of op de kraan op het speciale stackerbordes.

Wat doen wij

In onze organisatie heerst de Rotterdamse mentaliteit “Niet lullen maar poetsen en de handen uit de mouwen. De werkzaamheden worden 24 uur per dag en 7 dagen in week uitgevoerd. Onze collega’s staan in alle weersomstandigheden klaar om de gewenste service te verlenen en vinden het niet erg om onregelmatige diensten te draaien. Werken in de haven betekent werken in een unieke omgeving. Het uitzicht, de kolossale schepen en de vrijheid van het buitenwerk. Werken voor Transcore biedt daarnaast veel flexibiliteit. Je hebt inbreng in de te werken dagen en is hierdoor prima te combineren met een studie en of andere activiteiten.  Met een VCA opzak, een dosis enthousiasme en een aanpakkersmentaliteit kan je zo aan de slag!
Transcore Rotterdam B.V.

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

- Transcore Rotterdam B.V.

Branche

Containers