250 medewerkers

1 vestiging

- International Lashing Service B.V.

Branche

Diverse Diensten i.v.m. Lading
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

International Lashing Service is één van de hoofdrolspelers in het zeevasten van uw lading in de Nederlandse havens. Expertise en flexibiliteit zijn voor ons een continue pijler en worden door meer dan 25 jaar ervaring in het vastzetten en losmaken van containers en projectlading, onderstreept. Met circa 250 gekwalificeerde specialisten zijn wij multifunctioneel inzetbaar.

Naast het sjorren, laden van zeeboten, strippen en stuffen van containers, verplaatsen onze specialisten met vorkheftrucks en topkranen lading op kades en in loodsen. Als opdrachtgevers daarom vragen, behoort de proviandering van schepen tevens tot ons takenpakket. Opdrachten worden verkregen van rederijen of via hun agenten, de cargadoors. Het grootste deel van de activiteiten vindt in de Rotterdamse havens plaats. Het overige heeft betrekking op de andere havens in Nederland en een enkele keer zelfs tot ver over de grens.

Tevens worden door diverse fabrieken een beroep gedaan op onze diensten. Voorbeelden zijn het veilig in containers vastzetten van bijzondere objecten, zodat tijdens het transport geen schade kan ontstaan. Inspelend op de wensen van de klant leveren wij een round the clock-service, zeven dagen per week en 365 dagen per jaar! Daarnaast zijn wij in staat om een grote hoeveelheid werk op een efficiënte en bovenal veilige manier, te bewerkstelligen. Continue aandacht voor detail, flexibiliteit en aanpassingsvermogen, vormen een permanent onderdeel van onze bedrijfsvoering. “We get the job done, 24/7!”

Mensen & Werk

Wij zijn continu afhankelijk van de diensten en vakbekwaamheid van ons grootste bezit… namelijk ons personeel! We beschikken over een zorgvuldig geselecteerde en perfecte mix van enthousiaste en leergierige jonge en ervaren mensen. Bovendien maken een culturele diversiteit en mensen van alle leeftijden en achtergronden, ons team rijker. Deze combinatie is onze sterkte en de sleutel tot succes!

International Lashing Service B.V.

Watertalent - Zo werkt het

250 medewerkers

1 vestiging

- International Lashing Service B.V.

Branche

Diverse Diensten i.v.m. Lading