180 medewerkers

1 vestiging

A- Kenbri Fire Fighting B.V.

Branche

Onderhoud, Reparatie en Inspectie
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

In 1983 is Kenbri begonnen als leverancier van industriële brandbestrijdingsmaterialen. Inmiddels is de groothandelsactiviteit een onderdeel van het totale pakket dienstverlening geworden. Kenbri is als familiebedrijf in 36 jaar uitgegroeid naar een bedrijf met ca. 180 medewerkers. Vanuit onze hoofdvestiging in Numansdorp en vestigingen in Den Helder en Beveren richten wij ons op het leveren, onderhouden en verhuren van materialen en voertuigen t.b.v. brand- en incidentenbestrijding aan veiligheidsregio’s, defensie en regionale industriële bedrijven. 

Onze kernwaarden

Betrouwbaar
Wij leveren innovatieve producten en diensten die het onze klanten mogelijk maakt om hun werk zo goed en veilig als mogelijk uit te voeren. Dit is de reden dat wij kwaliteit zo hoog in het vaandel hebben staan. Onze klanten zijn professionals die, in het heetst van de strijd, moeten kunnen vertrouwen op het gereedschap dat ze gebruiken.


Innovatief

Wij geloven in beproefde concepten als basis voor ontwikkeling. Alles kan beter, maar hoeft niet altijd anders. Vorm volgt bij ons altijd functie waardoor de betrouwbaarheid van onze producten nooit in het geding komt.  


Duurzaam

Wij zijn ons bewust van de impact die wij hebben op de omgeving waar wij werken. Dit is onoverkomelijk. Wij monitoren continu onze bedrijfsprocessen met als doel deze zo goed en efficient mogelijk uit te voeren.


Bereikbaar

Plezier in het werk vinden wij belangrijk. Onze organisatie is open, informeel en optimistisch. Wij streven er naar ons werk zo goed als mogelijk uit te voeren en waar nodig onze werkwijze aan te passen en te verbeteren. Dit houdt in dat wij altijd open staan voor suggesties en verbeteringen zowel van onze collega’s als van onze klanten en leveranciers.

Kenbri Fire Fighting B.V.

We are Kenbri Fire Fighting!

180 medewerkers

1 vestiging

A- Kenbri Fire Fighting B.V.

Branche

Onderhoud, Reparatie en Inspectie