1 vestiging

A- Shure Europe GmbH / c/o Neovia Logistics

Branche

Logistieke diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Sinds 1925 hebben muzikanten en muziek liefhebbers gekozen voor Shure met vertrouwen in de ongeëvenaarde geluidskwaliteit en prestaties.

De Shure SM58 is al 40 jaar de meest populaire zangmicrofoon ter wereld, gerespecteerd om de natuurlijke sound en befaamde duurzaamheid. Onze draadloze systemen staan bekend om innovatieve technologie en betrouwbaarheid. En de bekroonde Sound Isolating Earphones herdefiniëren de geluidservaring van de meest veeleisende luisteraars.

Maar Shure staat voor meer dan enkel kwaliteitsproducten. Wij hebben een passie voor het faciliteren van optredens die zorgen voor inspiratie en interactie, optredens die de geschiedenis in gaan. Shure was erbij toen Elvis de Sun Studio’s binnen stapte en toen JFK zwoor om een man op de maan te zetten. Sindsdien zijn we erbij geweest op de grootste podia wereldwijd, van Live Earth tot aan het Witte Huis.

We hebben ook een passie om dingen goed te krijgen. We werken onvermoeibaar om foutloze producten te ontwikkelen en om onze klanten en eindgebruikers te ondersteunen met de beste klantenservice in de industrie. Eigenlijk geldt het voor alles wat we doen, we zijn toegewijd aan het leveren van een geweldige audio-ervaring, want dat is de echte maatstaaf voor een “Legendary Performance”.

Legendarische producten hebben legendarische mensen nodig

Artiesten, engineers en audio enthousiastelingen wereldwijd vertrouwen op het geluid van Shure. Onze technologische innovaties zijn het resultaat van de creativiteit en toewijding van onze medewerkers. Als je erin geïnteresseerd bent om de toekomst van audio vorm te geven, overweeg dan om je bij ons team aan te sluiten.
Shure Europe GmbH

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

A- Shure Europe GmbH / c/o Neovia Logistics

Branche

Logistieke diensten