1 vestiging

A- Steder Group - Hoofdkantoor Rotterdam

Branche

Logistieke diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

Wie zijn wij

Steder Group is een dynamische logistieke dienstverlener. De basis van de Steder Group ligt bij Karl Steder Rotterdam B.V., opgericht in 1981 door Marinus Spijkers. De werkzaamheden betroffen in die tijd vooral scheepsagenturen en exportverschepingen van suiker. In 1989 fuseerde Karl Steder Rotterdam B.V. met twee bekende firma’s uit de Rotterdamse scheepvaartwereld: Husson Huijsman Shipping B.V. en Andreas Hansen B.V. Rhoon. Door de sterke groei én de noodzaak van een wereldomvattende transportketen werden in de jaren negentig diverse bedrijven aangekocht, nieuwe kantoren geopend en/of joint ventures aangegaan met betrouwbare partners. Ook vanaf 2000 heeft de gestage groei zich voortgezet. Met ingang van 1 januari 2007 werd de tenaamstelling gewijzigd in Steder Group B.V.

Steder Group heeft kantoren in Amsterdam, Aalsmeer, Antwerpen, Roemenië, Dubai, Djibouti en het Verenigd Koninkrijk. Op het hoofdkantoor in Rhoon werken ca. 80 medewerkers.

De Steder bedrijfscultuur karakteriseert zich als plat, open en familiair, er zijn korte lijnen en wij vinden het belangrijk dat mensen zichzelf kunnen (blijven) ontwikkelen binnen een prettige werkomgeving.

Wat doen wij

Onze kracht ligt in het bieden van gespecialiseerde dienstenpakketten in de logistieke keten te weten: Agencies (havenactiviteiten, regionaal (hub) agentschap, cruise-agentschap en diverse logistieke diensten zoals barging en warehousing), wereldwijde Chartering, Forwarding (zee- en luchtvracht, weg- en multimodaal transport, opslag, distributie en douaneformaliteiten), project logistiek, speciale buitenmaatse transporten en Liner Agencies. Wij willen onze internationale klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn door met hen mee te denken, transporten van A tot Z te organiseren en deze te monitoren tot op de eindbestemming.

Wat leer jij van ons

In onze organisatie draagt iedereen bij, krijgt verantwoordelijkheid en vrijheid, kan proactief ideeën inbrengen/uitwerken en ten uitvoer brengen. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling en talentontplooiing van onze medewerkers en dat alles in een geweldig team van collega’s met passie voor de logistieke branche en hun vak.

Waarom ben jij belangrijk voor ons

Steder Group is een dynamische organisatie en continu in beweging. Daarom zoeken wij naar nieuwe collega’s. Opleidingen en cursussen die goed bij onze organisatie passen zijn MBO-4 niveau (Scheepvaart & Transport College o.a. Manager Havenlogistiek, Waterklerk, Cargadoor I & II, etc.) en HBO-niveau. Een goede opleiding en gedegen werkervaring zijn van belang, maar minstens zo belangrijk is jouw instelling. Ben jij een enthousiaste teamplayer, flexibel van aard, iemand die meedenkt en kan denken in oplossingen … dan pas jij zeker bij de Steder Group.

Manon Amoureus
Steder Group - Hoofdkantoor Rotterdam

Watertalent - Zo werkt het

1 vestiging

A- Steder Group - Hoofdkantoor Rotterdam

Branche

Logistieke diensten