3 vestigingen

A- MTC Botlek B.V.
B- MTC Moerdijk B.V.
C- MTC Tankcleaning B.V.

Branche

Technische diensten
Watertalent contact
Volg ons via:

One-stop-shop voor tankcontainers

De ervaren medewerkers van MTC realiseren zich als geen ander dat met tankcontainers die stilstaan geen geld wordt verdiend. Onze processen zijn zo ingericht dat de doorlooptijd van tankcontainers wordt verhoogd. Bij alles wat wij doen trachten we de idle time zo kort mogelijk te houden.

Naast cleaning & repair van tankcontainers biedt MTC een ADR-opslag voor beladen tanks. Deze faciliteit is ideaal voor productiebedrijven die producten in batches wensen te ontvangen. Tanks worden opgewarmd conform uw wensen met stoom en warmwater. Zo beschikt u altijd snel over uw producten op de juiste temperatuur.

In samenwerking met onze buurman RBC bieden we een watergebonden oplossing voor de aan- en afvoer van tankcontainer. Klanten kunnen hun equipement aanleveren via de barge en deze worden vervolgens met terminaltrekkers overgebracht naar onze locatie. De barge aansluiting voor tankcontainers is uniek binnen de haven van Rotterdam.

Werken bij MTC

Ben jij iemand die altijd voor het beste gaat? En hou jij van het initiatief nemen? Dan pas jij perfect in het MTC team. Bij ons wordt iedere dag hard gewerkt aan het succes van onze klanten. De MTC collega’s maken het verschil en dit weten onze klanten te waarderen. Bij MTC gaan we voor het beste resultaat; elke dag weer.
MTC Botlek B.V.

Watertalent - Zo werkt het

3 vestigingen

A- MTC Botlek B.V.
B- MTC Moerdijk B.V.
C- MTC Tankcleaning B.V.

Branche

Technische diensten