Laden
17 VACATURES

Allseas Engineering B.V.

2
Sectoren
4
Vestigingen


Geplaatst op 15 april 2024
Planning Engineer

Allseas Engineering B.V.

Allseas Engineering B.V.

Delft

Geplaatst op 15 april 2024
Heavy Lift Engineer - Offshore Wind

Allseas Engineering B.V.

Allseas Engineering B.V.

Delft

Over Allseas Engineering B.V.
Wij zijn pioniers in hart en nieren.

In een wereld die meer dan ooit in beweging is, vinden wij voortdurend nieuwe kansen om baanbrekende veranderingen in de offshore energiemarkt mogelijk te maken en te gebruiken. Zo hebben wij dat altijd gedaan.

Wij geven elkaar ruimte: we pionieren met en voor de ander. Onze collega, onze klant, onze markt en de maatschappij. Daarom vinden we altijd kansen om nieuwe wegen in te slaan. Gedreven door onze nieuwsgierigheid durven we te experimenteren en te leren van onze fouten. Daarvoor geven we elkaar de ruimte. Ruimte om je te ontwikkelen, om plezier te hebben en trots te zijn op wat je samen bereikt.

Wij varen onze eigen koers: als familiebedrijf maken wij onze eigen keuzes, overtuigd van ons kunnen en intrinsiek betrokken bij het resultaat. Dat maakt ons ondernemend. We durven risico’s te nemen en te investeren in projecten waar wij in geloven en die duurzaam zijn voor mens en milieu. Zo geven we toekomst en continuïteit aan ons bedrijf en de markt. 

Wij laten niet los: niets is voor ons zomaar af of klaar. Als we een doel voor ogen hebben, zijn we vastbesloten dat te behalen. Dat maakt ons vindingrijk in het gebruik van bestaande en nieuwe technologie. Waar dat kan, ontwikkelen we die in eigen huis. We bouwen voort op onze successen en gaan door met verbeteren, bijschaven en het bedenken van nieuwe toepassingen.



Pionieren. Grenzen verleggen. Innovatie.

Voordelen van Allseas

Werken bij Allseas betekent werken binnen een dynamisch, snel veranderend bedrijf, dat actief is in een constant veranderende industrie. Wij bieden je een inspirerende werkomgeving waar je creatief uitgedaagd wordt om het beste van jezelf te laten zien. Binnen Allseas zijn volop groei- en ontwikkelingsmogelijkheden waardoor je je persoonlijk en professioneel kunt ontwikkelen.

Je kunt het volgende van ons verwachten:

  • Concurrerend marktconform salaris en uitstekend pensioenplan
  • Prestatiegerichte salarisverhogingen en bonussen
  • 30 vakantiedagen per jaar, flexibele werktijden
  • Bedrijfsfitnessplan
  • Uitgebreid trainings- en ontwikkelingsprogramma, studiebudgetten en coaching
  • Interne clubs, commissies, feesten en (sportieve) evenementen

 

De mensen

“Never a dull moment!” Zo zou ik mijn eerste 5 jaar bij Allseas omschrijven! Wat me blijft verbazen is hoe vaak ik nog een nieuw vakgebied ontdek binnen Allseas. De verscheidenheid in kennis, operationele expertise en mensen is wat ik het leukst vind aan werken voor dit bedrijf. Ik ben trots om deel uit te maken van ons team en de Allseas-familie.
- Kees, Structural Engineer

In 2016 kreeg ik de kans om als Coating Engineer aan de slag te gaan bij de Pipeline Production Department (PPD). Ik voel me thuis in de inspirerende werkomgeving en het nauwe en directe contact binnen de teams, evenals de hands-on-mentaliteit. Bij Allseas krijg je al snel een eigen project toegewezen, wat het werk erg interessant, uitdagend en leerzaam maakt.
- Laura, Coating Engineer

 


Sollicitatieproces
  1. Je solliciteert op een vacature. Eén van onze recruiters beoordeelt je sollicitatie en neemt contact met je op.
  2. Het eerste gesprek: wanneer wij raakvlakken zien tussen jouw sollicitatie en onze vacature, gaan we graag met je in gesprek. Zo ontdekken we samen of er een match is.
  3. Het tweede gesprek: eventueel volgt er nog een tweede gesprek, waarvoor je voorafgaand een vragenlijst ontvangt. Tijdens het gesprek gaan we dieper in op jouw ervaring en de fit met de Allseas-waarden.
  4. Aanbieding: Als wij beiden enthousiast zijn, dan krijg je van ons een aanbiedingsvoorstel. Wij kijken ernaar uit om je te verwelkomen als collega!

2 Sectoren
Energie
Offshore

4 Vestigingen

Allseas Engineering B.V.

Poortweg 12
2612 PA, Delft

Allseas Fabrication B.V.

Glasweg 6
4794 TB, Heijningen

Allseas Marine Services N.V.

Stationsstraat 180
B-2910, Essen

Bluemarine Offshore Yard Service B.V.

Ophemertstraat 85
3089 JD, Rotterdam

Neem contact op

Allseas Engineering B.V.

recruitment@allseas.com

015 268 1800