Laden
1 VACATURE

Gate terminal

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 9 april 2024
C&I technician

Gate terminal

Gate terminal

Maasvlakte Rotterdam

Over Gate terminal
Wie zijn wij

Gate terminal op de Maasvlakte in Rotterdam is de eerste en enige LNG importterminal in Nederland. Wij zijn een joint venture van Gasunie en Vopak en verzorgen de aan- en doorvoer van LNG voor onze klanten. LNG (vloeibaar aardgas) komt per tanker binnen vanuit onder meer het Midden-Oosten, Australië en Azië. In de opslagtanks kunnen grote hoeveelheden LNG worden gelost. De terminal werkt als een hub. Het product wordt terug geladen in kleinere tankers voor export óf het wordt omgezet in aardgas en komt via pijpleidingen in het Europese distributienetwerk. LNG is een belangrijke alternatieve brandstof voor lange afstand-vervoer per schip of vrachtwagen. Het is momenteel het beste alternatief voor diesel en stookolie in de transportsector. Vrachtwagens die op LNG rijden en schepen die op LNG varen, zijn stiller en hebben een lagere uitstoot van vooral fijnstof en stikstof.


Wat doen wij

Welke functie je ook gaat vervullen, je kunt altijd een pionier zijn. In onze organisatie is volop ruimte voor eigen initiatief. Een lange historie hebben we immers niet. We staan daarom open voor goede ideeën en voor medewerkers die beslissingen durven nemen. Onze collega’s hebben een uiteenlopende achtergrond. Denk aan procestechniek, elektrotechniek, werktuigbouwkunde, economisch, administratief en van MBO- tot WO-niveau. Je leert veel bij ons, maar wij staan er ook voor open om van jou te leren.

Onze medewerkers zijn deskundig, energiek en altijd bereid om onze klanten de beste oplossing te bieden. Optimale resultaten bereiken wij door het nakomen van afspraken met relaties en van de regelgeving op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Wat leer jij van ons

Veiligheid en kwaliteit in je werk zijn belangrijk voor je. Je bent een teamspeler en je voelt je betrokken bij onze organisatie en onze klantenkring. Bovendien wil je jezelf ontwikkelen. Je bent resultaatgericht en hebt oog voor detail, waardoor je goed past in onze organisatie. Als je een relevante opleiding op MBO- of HBO-niveau hebt en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal kun je bij ons je energie kwijt en ben je van harte welkom op onze terminal.



1 Sector
Bulk

Locaties

Gate terminal B.V.

Maasvlakteweg 991

3199 LZ, Maasvlakte Rotterdam

Neem contact op

Ingeborg Lammers-Ris

HR & Communication Manager

recruitment@gateterminal.com

06-53878223

0181 799 008