Laden
5 VACATURES

P&O Ferries

2
Sectoren
2
Vestigingen


Geplaatst op 9 april 2024
Monteur Zware voertuigen – BBL

P&O Ferries

P&O Ferries

Europoort Rotterdam

Geplaatst op 8 april 2024
Scheepswerktuigkundige (3e of 4e)

P&O Ferries

P&O Ferries

Europoort Rotterdam

Over P&O Ferries
Wie zijn wij

P&O Ferries is één van de grote spelers in passagiers- en vrachtvervoer van en naar Groot-Brittannië. Wij zijn onderdeel van Dubai Ports World en doen al ruim 150 jaar waar we goed in zijn. Ons hoofdkantoor staat in Dover, Engeland en daarnaast hebben wij vestigingen in Nederland, België en Frankrijk. Vanuit hier exploiteren we een moderne vloot van 17 schepen, waaronder de grootste cruiseferries van de Noordzee. Jaarlijks vervoeren wij zo’n 14 miljoen passagiers, 2,5 miljoen auto’s en bussen en 2 miljoen vrachteenheden. De belangrijkste vaarroutes zijn Calais – Dover, Rotterdam – Hull en Zeebrugge – Hull.

Wij delen ons kantoor in Rotterdam met P&O Ferrymasters. Zij regelen het vervoer van goederen over het spoor en over de weg.

PH:3.000000
P&O Ferries in Rotterdam

Vanuit de Europoort varen wij iedere dag naar Hull met de Pride of Rotterdam en de Pride of Hull keert terug vanuit Hull naar de Europoort. Elke dag ligt er daardoor een ander schip voor de kade. Dit zijn twee van de grootste veerboten van Europa met ruimte voor bijna 1.400 passagiers. De rijstrookcapaciteit van 3.300 meter biedt plaats aan 400 voertuigen. Aan boord zorgt onze bemanning voor de beste service in o.a. de restaurants, het casino en de bioscoop. Zo varen onze passagiers zorgeloos naar hun bestemming.

Op de terminal waar de schepen worden ingeladen werken ca. 130 medewerkers aan de vlotte uitvoering hiervan. Zij laden ’s ochtends het schip uit als deze aankomt vanuit Hull en ’s avonds weer in zodat het klaar is voor vertrek. De hele dag door komen er vrachtwagens en treinen aan met goederen die per schip naar Engeland worden getransporteerd. Naast de terminal hebben wij een eigen werkplaats. Hier zorgt onze technische dienst ervoor dat al onze apparatuur, zoals vorkheftrucks en trailers, in goede staat blijft.


Werken bij P&O Ferries

Je komt bij ons terecht in een open en toegankelijke omgeving. Op de terminal en in de werkplaats is iedereen direct en zijn we niet bang om elkaar aan te spreken. Zoals een echt Rotterdams havenbedrijf.

Als je bij ons start op de Pride of Rotterdam dan doorloop je eerst een introductieprogramma. Hierin leer je alles kennen omtrent veiligheid en gastvrijheid op het schip. Start je in een functie op de terminal of in de werkplaats, dan koppelen we je aan een ervaren collega. Hij maakt jou wegwijs in de veiligheidsprocedures en werkwijzen. Jouw leidinggevende zorgt ervoor dat je de rest van onze organisatie leert kennen, bijvoorbeeld door een rondleiding. Wij staan in voor ‘learning on the job’, dus de rest komt vanzelf!

Toekomstperspectief

Heb jij de ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen en om niet tientallen jaren hetzelfde werk te doen? Dan is P&O Ferries een goede werkgever voor jou. Er zijn verschillende mogelijkheden om door te groeien of om een andere functie te vervullen na een aantal jaar. Start je als sjorder op de terminal, dan kun je bijvoorbeeld doorgroeien naar controleur of teamleider. Als jij aangeeft dat je dit wel ziet zitten, dan reiken wij jou de tools aan.

Werk je op één van onze schepen dan is het mogelijk om een opleiding of cursus te volgen om door te groeien. Wij komen je hierbij tegemoet. Daarnaast komt het voor dat onze medewerkers switchen naar een functie aan wal. Ook hier geldt, spreek jouw wensen uit en wij kijken wat er mogelijk is.

Kortom, wil jij graag werken bij een grote maar transparante organisatie met goede kansen en leuke arbeidsvoorwaarden (Je mag bijvoorbeeld vier keer per jaar een overtocht maken naar Engeland)? Bekijk dan onze vacatures en solliciteer op de functie die bij jou past, want wij zoeken regelmatig collega’s, zowel aan boord als aan de kade. We maken graag kennis met je!


2 Sectoren
Maritiem
Logistiek

2 Vestigingen

P&O Ferries - Europoort

Luxemburgweg 2
3198 LG, Europoort Rotterdam

P&O Ferries Zeebrugge

Leopold 2 dam 13
8380, Zeebrugge

Neem contact op

Jeroen Stal

Senior Human Resources Advisor

jeroen.stal@poferries.com

0181 255 380