Laden
4 VACATURES

EP NL Rijnmond Operations

1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 8 april 2024
EC&I Technician

EP NL Rijnmond Operations

EP NL Rijnmond Operations

Vondelingenplaat Rotterdam

Geplaatst op 29 maart 2024
Manager Maintenance (fulltime 40 uur per week)

EP NL Rijnmond Operations

EP NL Rijnmond Operations

Vondelingenplaat Rotterdam

Over EP NL Rijnmond Operations
Wie zijn wij

EP NL Rijnmond Operations, onderdeel van EP NL, is een locatie op de Vondelingenplaat bij Rotterdam-Pernis met twee gasgestookte centrales: Rijnmond 1 en Rijnmond 2. De synergie van beide centrales wordt gebruikt om ze efficiënt te exploiteren. De flexibiliteit van de centrales stelt EP Nederland in staat om snel in te spelen op veranderende marktomstandigheden zoals gasprijzen, de beschikbaarheid van duurzame energiebronnen en netwerkomstandigheden.

Meer informatie over EP Nederland vind je op de website www.epnl.nl/nl.

De EP NL Rijnmond 1 is een gasgestookte hoogrendementscentrale en heeft twee gasturbines met een vermogen van 810 MW. Achter de gasturbines staan afvoergasketels. De centrale is via drie ondergrondse 150 kV-verbindingen aangesloten op het landelijke elektriciteitsnet van TenneT-schakelstation Waalhaven.

De EP NL Rijnmond 2 is een gasgestookte hoogrendementscentrale en heeft een geïnstalleerd vermogen van 426 MW. De centrale is uitgerust met een deNOx-installatie en is daarmee één van de schoonste gascentrales van ons land. Via een 13 km lange ondergrondse verbinding is de centrale aangesloten op het 380kV-net van het TenneT-schakelstation Simonshaven.


Voordelen van EP NL Rijnmond Operations

Een uitdagende baan binnen een ambitieus bedrijf. Je komt te werken in een functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt. Nieuwe collega’s krijgen een allround training, aansluitend op hun introductie. Daarnaast is er volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en talentontwikkeling. We besteden veel aandacht aan het welzijn van onze medewerkers. Zorg voor gezondheid, veiligheid en milieu staan voorop. We stimuleren een gezonde en vitale levenswijze en werken aan duurzame inzetbaarheid.

Daarbij hoort een uitgebreid en aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder:

  • marktconform salaris met 8% vakantiegeld en een 13de maand (eindejaarsuitkering 8,33%);
  • 30 vakantiedagen
  • iPhone en laptop;
  • passende reiskostenvergoeding;
  • premievrije pensioenvoorziening;
  • premievrije arbeidsongeschiktheidsverzekeringen;
  • viltaliteitsvergoeding;
  • opleidingsmogelijkheden.
Ons team

EP NL Rijnmond Operations zorgt voor de bedrijfsvoering en het onderhoud van de energiecentrales. Ons vakkundige en dynamische team heeft inmiddels circa 14 jaar gedegen kennis en ervaring met het voeren van operations en maintenance van gasgestookte centrales. Met zo’n 47 gemotiveerde en gekwalificeerd medewerkers hebben we een team dat samenwerkt om de beste prestaties uit de fabriek te halen. In onze flexibele organisatie draagt iedereen veel verantwoordelijkheid. We hechten daarom veel waarde aan de ontwikkeling van iedere medewerker.

EP NL Rijnmond Operations zoekt steeds naar mogelijkheden om te groeien. Dat betekent dat wij openstaan voor nieuwe collega’s in de productie, de technische dienst en andere vakspecialisaties. Opleidingen die goed bij ons passen zijn MBO-niveau 4 en HBO richting Algemene Operationele Techniek, Werktuigbouwkunde, Scheepswerktuigkunde, Vapro C en D, Elektrotechniek, Energietechniek of vergelijkbaar. Een goede opleiding en gedegen werkervaring zijn van belang, maar minstens zo belangrijk vinden wij jouw ‘can do’ instelling. Daarmee bedoelen we dat jij – net als wij – liever denkt in hoe je iets wél voor elkaar kunt krijgen in plaats van bij voorbaat denken dat iets niet kan. Flexibel, zelfstandig en met een probleemoplossende blik. In onze organisatie gebeurt veel en er is altijd werk te doen. Met elkaar pakken we het aan en lossen we het op.


Sollicitatieproces

Na de beoordeling van jouw sollicitatie ontvang je binnen een aantal dagen een inhoudelijke reactie.  

Ben je een interessante kandidaat voor de functie, dan nodigen we je uit voor een eerste sollicitatiegesprek.
In dit gesprek gaan we nader met elkaar kennismaken en afwegen of er een match kan zijn.

Staan we hierna er beiden positief in, dan volgt een tweede sollicitatiegesprek.

Zien we daarna nog steeds beiden een match, dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek en aansluitend je arbeidsovereenkomst.


1 Sector
Energie

Locaties

EP NL Rijnmond Operations

Petroleumweg 46

3196 KD, Vondelingenplaat Rotterdam

Neem contact op

Lisette Varkevisser

HR Business Partner

Lisette.Varkevisser@epnl.nl