Laden
16 VACATURES

Farm Frites International B.V.

1.500
Medewerkers
1
Sector
1
Vestiging


Geplaatst op 24 april 2024
Allround Operator Productie 5 ploegendienst

Farm Frites International B.V.

Farm Frites International B.V.

Oudenhoorn

Geplaatst op 23 april 2024
Maintenance Manager

Farm Frites International B.V.

Farm Frites International B.V.

Oudenhoorn

Over Farm Frites International B.V.
Over Farm Frites

The fresh taste of the land

Ook vandaag weer serveren horecaondernemers uit meer dan 100 landen de ruim 80 verschillende soorten frites, aardappelspecialiteiten en appetizers van Farm Frites. Vers van het land, in elk restaurant. Ons geheim? Bouwen op stevige plattelandswaarden en hechte samenwerkingen. Efficiënt werken, maar flexibel blijven denken. Daar gaan we mee door, nu en straks. Growing together, from potatoes, to happy faces

Growing together …
In 1971 begon Farm Frites als onafhankelijk familiebedrijf. Dat zijn we vandaag nog steeds, maar dan met een nóg grotere familie. Want zo voelt het, door elke dag samen te werken en te groeien met onze klanten, partners en medewerkers. En alleen door elkaar écht te begrijpen, helpen we elkaar op de juiste manier vooruit. Samen zetten we ons zo elke dag in voor de lekkerste aardappelproducten. 

…from potatoes …

Samen met onze telers en agronomen zorgen we voor de beste aardappelen voor onze aardappelproducten, met respect voor onze natuur. Dat begint met onderzoeken, telen en selecteren en gaat door tot en met verwerken en verpakken. Onze agrarische kennis gaat al meer dan 50 jaar door van generatie op generatie. Samen met onze partners werken we continu aan onze groei in de aardappelwereld. Duurzaamheid speelt hierin een belangrijke rol.

… to happy faces.

Wereldwijd mensen blij maken met onze producten. Daar doen we het voor. We verdiepen ons in culturen. We zijn nieuwsgierig en bevlogen, we willen weten wat onze klanten beweegt. Wat in lokale markten speelt. De grote lijn? Dat is altijd kwaliteit. Want tevreden klanten en blije gasten zijn onze beste ambassadeurs. Maar daar stoppen we niet. We blijven onderzoeken en pionieren. We volgen nieuwe ontwikkelingen en vinden ze uit. En kijken hoe het duurzamer kan. Zo blijven we onze klanten verrassen en laten we samen zoveel mogelijk mensen over de hele wereld genieten van onze heerlijke frites en aardappelspecialiteiten. Daar worden wij blij van!

Farm Frites International B.V.
Ben jij een ‘Farm Friter’?

Bij Farm Frites werk je in een warm familiebedrijf met agrarische roots.
Ben jij net als je nieuwe collega’s een echte Farm Friter? Check het!

  • Je houdt van korte lijnen, snel schakelen en resultaat
  • Je denkt no-nonsense en beslist met je nuchtere verstand
  • Je voelt je thuis in een hecht team en werkt graag samen
  • Je denkt in creatieve oplossingen en zet die graag om in acties
  • Je houdt van je vak, van de natuur en van voeding

Werken bij Farm Frites International B.V.

Wil jij met ons mee groeien? Kom dan bij onze familie en bouw mee aan ons gezamenlijke succes. Groeien kan alleen met toegewijde Farm Friters als onderdeel van een internationaal familiebedrijf. Farm Frites is daarom opzoek naar nieuwe collega’s op verschillende vlakken. Binnen Farm Frites zijn er veel afdelingen: Maintenance, Operations, ICT, Supply Chain, Quality, Finance, Human Resources, Sales, Marketing, Agro en Support.

Wij zoeken bijvoorbeeld perators, monteurs, kwaliteits- en veiligheidsmanagers en ICT’ers. Voor iedereen is iets te doen. Wanneer je bij ons start maak je door middel van een e-learning kennis met de basis van onze organisatie en, heel belangrijk, met de veiligheidseisen en -maatregelen. Hierna laten we jou alles nog eens echt zien tijdens een rondleiding. Het maakt niet uit welke functie je gaat vervullen. We vinden het belangrijk dat je ziet wat er allemaal bij ons gebeurt. Je leert vervolgens alles over je baan tijdens het werk zelf. We koppelen je aan een directe collega en je leert op je eigen tempo. Werk je in de productie, dan leiden we je allround op.

Bij Farm Frites vinden we het heel belangrijk dat je jouw talenten zo goed mogelijk in kunt zetten en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daar krijg je bij ons de ruimte voor. Farm Frites groeit. Als je ambitieus bent, groei jij net zo hard mee. Daar heb je zelf invloed op door bijvoorbeeld je kennis verder te ontwikkelen, meer verantwoordelijkheden te nemen en ervaring op te doen. Dan krijg je bij ons de ruimte om door te groeien naar een volgende functie.

Traditiegetrouw zorgen we goed voor jou

Omschrijf jij jezelf als nuchter en ondernemend, ben je gedreven om goede resultaten te behalen en sta je sterk in je schoenen? Dan pas je goed bij Farm Frites. Wij zorgen goed voor onze farm friters. Zo bieden we je een goed, passend salaris en volgens onze eigen CAO kun je hier continu in blijven groeien. We bieden een tegemoetkoming op je zorgkosten en, voor de collega’s in continudienst, een ploegentoeslag van 32%. We vieren onze successen en hebben graag al onze medewerkers bij elkaar tijdens het Kerstfeest en andere personeelsactiviteiten. En dat is naast de leuke dingen die je met je team kunt ondernemen.

Tot slot, het kan natuurlijk niet ontbreken, maar elke week krijg je een zak frites voor thuis. Lekker!

Wil jij aan de slag gaan bij een organisatie waar je jouw loopbaan kunt vormgeven, waar je kunt blijven groeien en waar je werkt met leuke en toegewijde collega’s? Bekijk dan onze vacatures of neem gewoon even contact met ons op. We maken graag kennis met jou!


1 Sector
Productie

Locaties

Farm Frites International B.V.

Molendijk 108

3227 CD, Oudenhoorn

Neem contact op

Farm Frites International B.V.

recruitment@farmfrites.com

0181 466 888